Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBOJE SU KAŽNJENI

Sukob na proslavi rođendana u Zagrebu: Žena napala partnera jer je stišao glazbu

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
30.01.2024.
u 18:12

Vrijeđala je i omalovažavala i policajce koji su stigli na poziv 50-godišnjaka

Nakon proslave rođendana u listopadu u Zagrebu, 46-godišnjakinja i 50-godišnjak uhićeni su. Žena, koja je u kafiću slavila rođendan, u alkoholiziranom je stanju vrijeđala izvanbračnog partnera te je, prema presudi, počinila fizičko i psihičko nasilje u obitelji.

“U jednom trenutku mu je pljunula u lice udarivši ga otvorenim dlanom desne ruke u lijevu stranu lica te mu rekla 'ovo je moj rođendan, nećeš ti meni govoriti kada ću ugasiti muziku'”, navodi se u presudi. Također, vrijeđala je i omalovažavala i policajce koji su stigli na poziv 50-godišnjaka. Morali su je na silu privesti u postaju, kako piše Danica.

U presudi se navodi i kako je 50-godišnjak “počinio fizičko nasilje u obitelji na način da je prilikom verbalnog sukoba sa izvanbračnom partnericom istu otvorenim dlanom lijeve ruke udario u desnu stranu glave”.

VEZANI ČLANCI:

Žena se branila kako se muškarac loše ponašao prema njoj cijeli dan, a potom ugasio glazbu i rekao svima da se raziđu. On je potvrdio da je oko 23.30 smanjio glazbu kako ne bi imali problema sa susjedima. 

"Divna je osoba kada je trijezna, ali kad se napije pretvara se u drugu osobu, i to vrlo neugodnu", požalio se sutkinji. Žena je proglašena krivom pa mora platiti 1000 eura kazne i 70 eura troškova postupka, od čega joj se oduzima 40 eura zbog dana provedenog u policijskom pritvoru. Muškarac će platiti 260 eura kazne i 70 eura troškova uz 40 eura odbitka jer je i on bio u zatvoru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije