Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŠTEL GOMILICA

Sudac vozio s 1,9 promila i skrivio prometnu nesreću: 'Želite senzaciju'

Policija
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
28.06.2019.
u 10:13

U odgovoru splitske policije navodi se kako su u prometnoj nesreći, koja se dogodila 13. lipnja oko 16 sati, sudjelovali 67-godišnja i 26-godišnjakinja.

Vozeći automobil VW Polo sudac Stalne službe splitskog Prekršajnog suda u Kaštel Gomilici Dalibor Vodanović izazvao je prometnu nesreću 13. lipnja u Kaštel Gomilici.

Kako piše Slobodna Dalmacija, Vodanović je automobilom upravljao s 1,90 promila alkohola u krvi.

– Zašto me zovete, to su bile slučajne okolnosti! Znam što sad želite, od muhe napraviti slona, želite senzaciju! Zašto vas to zanima, neću o tome govoriti jer nisam ovlašten, imate glasnogovornicu suda. Hvala... – odgovorio im je Vodanović.

U odgovoru splitske policije navodi se kako su u prometnoj nesreći, koja se dogodila 13. lipnja oko 16 sati, sudjelovali 67-godišnja i 26-godišnjakinja. 

– Radilo se o prometnoj nesreći s materijalnom štetom, u kojoj nije bilo ozlijeđenih osoba. Zbog utvrđenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama (upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, oduzimanje prednosti prolaska i nedavanja na uvid vozačke dozvole), 67-godišnjaku je izdan obvezni prekršajni nalog – stoji u odgovoru.

Slobodna Dalmacija piše kako je policija suca Vodanovića zadržala u postaji do otrežnjenja, a prekršajni sud ga je kaznio s 9300 kuna. Zabranjeno mu je i upravljati motornim vozilima šest mjeseci.

Komentara 4

DO
dopizdilomi
11:40 28.06.2019.

Pa to se svakome može dogoditi. Razlika je što sitnozubi završe u zatvoru a krupnozubi na boljoj poziciji.

SO
sokol99
11:06 28.06.2019.

sad me zanima kakav če stav sudstvo ovdje primjeniti?

DU
Deleted user
11:10 28.06.2019.

Sam sebi će presuditi.Kazna če mu biti deset sati prekovremeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije