Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

Studenti se žale da u hrani nalaze dlake i insekte

studentska menza
Foto: Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL
24.11.2015.
u 00:15

Kažu da hranu koja je pala na pod djelatnici menze vraćaju na tanjure.

Istraživanje Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola među 915 studenata pokazalo je da je njih 32 posto osrednje zadovoljno prehranom u studentskim menzama.

Kao problem navode prljave tanjure i pribor za jelo, nečiste kuhinje te upozoravaju da u hrani često nalaze kosu, staklo i insekte.

Kažu da hranu koja je pala na pod djelatnici menze vraćaju na tanjure.

Da je omjer cijene i kvalitete prehrane zadovoljavajući, smatra više od 64 posto studenata, a trećina ispitanih naglašava da je hrana neukusna i da nije raznolika. 

>> 'Stanovi i hosteli su preskupi, jedva čekamo natrag u dom'

Komentara 9

DU
Deleted user
06:43 24.11.2015.

treba se mijenjat rukovodeca struktura u tim menzama pa i radnici koji nisu kopitentni za obavljanje ti poslova mora da su po vezi zaposleni ne po strucnosti i znanju to je jedan veliki slampeaj kao i sve ostalo

HH
helgin@hogar
07:15 24.11.2015.

ne slazem se sa raznolikosti, svaki dan je u svakoj menzi drugacije, pa ti biraj, bar je bilo prije 10 godina! jel vam mater kuha razlicitije derista neodgojena! higijena mora postojati, a sto se tice neukusne hrane, jela na zlicu poput graha vam mamica isto ne moze tako dobro napraviti! ali opet kazem higijena je broj 1, tko to ne provodi, otkaz!

IV
Ivanveliki
01:44 24.11.2015.

stisnite ih. Nekad je valjala hrana po studenskim restoranima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije