Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNA PRAKSA

Studenti mogu u Hanfi provesti ljeto

hanfa
Igor Kralj/PIXSELL
18.05.2018.
u 16:21

Zainteresirani studenti ekonomije, prava, fizike, matematike i informatike mogu se prijaviti do 27. svibnja

Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (Hanfa) objavila je natječaj u kojem poziva studente da se prijave za obavljanje stručne prakse tijekom ljetnih mjeseci.

Zainteresirani studenti ekonomije, prava, fizike, matematike i informatike mogu se prijaviti do 27. svibnja nakon čega će Hanfa odabrati one kojima će omogućiti obavljanje prakse.

Uz hrvatsko državljanstvo, uvjet je status redovnog studenta završene najmanje 2. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

NO
nogogaz
17:41 18.05.2018.

Hanfa je muslimanska rić?

AB
Abdalonim
16:33 18.05.2018.

To je ona Hanfa koja je u natječaju za posao, između ostalih pitanja, imala i neka trik-pitanja. Jedno je bilo otprilike ovakvo: "Biste li, da ste u prilici otuđjiti veću sumu novca i da znate da za to nećete odgovarati, iskoristili priliku i taj novac otuđili?" Ako odgovorite "ne", to se računa kao minus. Obrazloženje je da morate dobiti minus jer ste lagali budući da takvi ljudi koji u danoj prilici ne bi otuđili novac, ne postoje. Eto to se zove suditi prema sebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije