Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije dobro čuvao

Student pojeo špagete pa ga pronašli mrtvog!

špageti
Foto: Thinkstock
28.01.2019.
u 09:36

Kada se najeo, otišao je na trening, međutim već pola sata kasnije došao je kući jer je imao jaku glavobolju, bol u trbuhu te mučninu

Jedan je student (20) pronađen mrtav u svome stanu nakon što je pojeo tjesteninu koja je pet dana stajala na štednjaku.

Mladić poznat samo kao AJ došao je kući te je u mikrovalnoj podgrijao špagete skuhane pet dana prije, a koje nije čuvao u hladnjaku već u kuhinji.

Kada se najeo, otišao je na trening, međutim već pola sata kasnije došao je kući jer je imao jaku glavobolju, bol u trbuhu te mučninu.

Nekoliko je sati povraćao, a potom je oko ponoći otišao leći. No, 11 sati kasnije njegovi roditelji pronašli su ga mrtvog, piše Metro.

>> Pogledajte i galeriju: Ovim se šokantnim situacijama nitko nije nadao, a uhvatila ih je kamera

špageti
1/29

Mladić se nije pojavio na fakultetu u Bruxellesu, gdje je studirao, što je zabrinulo njegove roditelje pa su odmah provjerili nije li mu se što dogodilo.

Obdukcija je utvrdila kako je iznenada preminuo zbog trovanja hranom koje je prouzročila bakterija Bacillus cereus, koja stvara otrove, a oni izazivaju povraćanje i proljev.

Mladić se pokušao liječiti unošenjem mnogo vode u organizam, no detaljna analiza hrane koju je pojeo pokazala je da je bila toliko toksična da su mu otkazala jetra.

Preminuo je još 2008. godine, no njegov slučaj sada je opisan u američkom Časopisu za kliničku mikrobiologiju. U članku je objašnjeno kako s ostacima hrane treba biti posebno oprezan te ju je bolje baciti ako ima imalo neobičan miris ili okus nego riskirati.

VIDEO Gotovo je pao s kamiona, pogledajte tko mu je pružio 'ruku spasa'

Komentara 3

GU
Gumbar136
10:37 28.01.2019.

ti LUDINA prvo se napiše gdje!

Avatar Asterix
Asterix
13:23 28.01.2019.

Da je kojim slučajem preživio sada bi bio ugledni intelektualac a ustvari glup ko panj.

KA
kažemja
10:23 28.01.2019.

2008 godine ??? Stvarno ste ažurni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije