Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA PREDSJEDNIKA

Pitali smo stručnjake je li se Milanović pogubio: 'Ovo je stari Zoran kojeg dobro znamo'

09.12.2021.
u 12:48

Kada je riječ o žrtvama Srebrenice i ubojstvu obitelji Zec, onda tu nema mjesta usporedbama gdje je bio veći ili manji genocid, ili što je trebalo ili nije trebalo osuditi ili komemorirati. U pogledu žrtava, pogotovo ratnih zločina, nema mjesta podjelama na vaše i naše, ili ove i one počinitelje i žrtve, kazao je politolog Ivan Rimac

Komentara 15

KU
Kultura
13:04 09.12.2021.

Kad kazes popu pop, a bobu bob onda si se pogubio po mjerilima vrlih ljevicara. Ljevicari, odreda projugoslavenski su mjerilo i standard ove drzave. Ako nisi jz tog miljea onda si zatucan i pogubio si se. Cudo je kako smo mi drzavu dobili kraj tolikih juda.

Avatar Jopa
Jopa
13:33 09.12.2021.

A stručnjaka...

ST
stefj
14:10 09.12.2021.

Ne nije se pogubio, a "stručnjaci" i njihovo tumačenje govori više o njima samima nego o bilo čemu drugom... Mediji se dijelom financiraju iz iste kase kao i razne udruge, nije čudno što si drže lojtre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?