Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROCURIO VIDEO IZ KAFIĆA

Stravično ubojstvo u Rijeci snimila je kamera. Brnada se othrvao trojici pa do smrti pretukao ženu

Foto: Screenshot/PIXSELL
1/7
08.02.2022.
u 09:55

Zbog brutalnosti događaja snimku nećemo objaviti, no na njoj se vidi kako su Brnadu pokušali zaustaviti neki gosti kafića no u tome jednostavno nisu uspjeli

Roman Brnada (36) brutalnim je ubojstvom zaprepastio Hrvatsku, a Večernji list u posjedu je snimke iz kafića u kojem je do smrti pretukao 67-godišnju ženu. 

Ubojica i nesretna žena u nedjelju su oko 14.40 sati pili kavu i čaj u kafiću Pin u središtu Rijeke kada je pomahnitali Brnada odjednom nasrnuo na 67-godišnjakinju, zgrabio je za vrat i počeo udarati i grebati. 

Zbog brutalnosti događaja, snimku nećemo objaviti, no na njoj se vidi kako su Brnadu pokušali zaustaviti neki gosti kafića, no u tome jednostavno nisu uspjeli. 

Brnada je zgrabio ženu za glavu i počeo je vući i gušiti, a u pomoć joj je prvi priskočio konobar. Zatim je Brnadu pokušao zaustaviti još jedan muškarac, gost kafića, te su ga u jednom trenutku odvukli od šanka, no on je u rukama i dalje čvrsto držao ženu. U cijelu se priču potom uključuje i treći muškarac, no Brnada je jači od svih njih te se uspio othrvati. U jednom trenutku ženu je bacio na pod iza šanka, a tada su se sva trojica muškaraca odmaknula, vjerojatno u potrazi za pomoći, no tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da Brnada nogama do smrti izudara nesretnu ženu. 

U jednom trenutku muškarac koji ga je pokušao zaustaviti pogledao je iza šanka što se događa i otrčao dalje po pomoć, no ženi više nije bilo spasa. 

Nakon brutalnog ubojstva pobjegao je iz kafića no policija ga je brzo pronašla i uhitila. Danas je pak u pratnji interventne policije doveden na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo u Rijeci. 

VIDEO Svjedokinja ubojstva u centru Rijeke: Ženu je napao iz čista mira

Ključne riječi

Komentara 4

LO
lonicera
10:38 08.02.2022.

Brnada po riječima supruge ima bipolarni poremećaj. Ti bolesnici iz teške depresije prelaze i euforična raspoloženja. Tokom euforičnih epizoda mogu imati halucinacije. Dakle, radi se o psihičkom bolesniku i javnost treba isključiti iz ove priče.

AN
anatom
21:43 08.02.2022.

Pa da ga niko nije moga odvalit bocom ili stolicom uglavu ?!

AN
anatom
21:42 08.02.2022.

Ta tri jadnika bi strpao u zatvor skupa s njim ! Pa kakve su to smijurije od muškaraca da njih troje nije moglo spriječit to ubojstvo ??! I odustanu lole lijepo ???!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije