Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna osoba poginula

Strava u zraku: pokvario se motor, putnica skoro isisana kroz prozor

Zrakoplovna nesreća
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.04.2018.
u 22:55

Jedna putnica ozlijeđena je kada je djelomično usisana u prozor u blizini oštećenog motora prije nego su je povukli nazad u zrakoplov drugi putnici

Zrakoplov Southwest Airlinesa Co. na putu prema Dallasu sa 148 putnika i članova posade danas je prinudno sletio u međunarodnu zračnu luku Philadelphia nakon što je došlo do kvara na motoru, a jedna je osoba poginula, prema avioprijevozniku i američkim dužnosnicima.

Predsjednik Nacionalnog odbora za prometnu sigurnost Robert Sumwalt je rekao na konferenciji za novinare da je izviješćeno o jednoj poginuloj osobi, ali nije ulazio u okolnosti pogibije.

Let 1380 iz New Yorka skrenut je prema Philadelphiji nakon što je posada izvijestila o oštećenju na jednom od motora zrakoplova, njegovu trupu i najmanje jednom prozoru, rekla je savezna zrakoplovna uprava.

Televizijske snimke su pokazale kako je većina vanjskog kućišta lijevog motora Boeinga 737-700 razderana i da nedostaje prozor u blizini motora na lijevoj strani zrakoplova.

Todd Bauer, koji se predstavio kao otac jednog putnika u zrakoplovu, rekao je philadelphijskoj NBC-10 televiziji da je jedna putnica ozlijeđena kada je djelomično usisana u prozor u blizini oštećenog motora prije nego su je povukli nazad u zrakoplov drugi putnici. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Lanissa
Lanissa
01:49 18.04.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> sexydrom.com

NE
Nepokolebljiv
16:20 18.04.2018.

Pilot je bivsa "top gun" pilot letjela u F 15! Snimke razgovora s kontrolom pokazale kako je to hladnokrvna smirena zena i sposoban pilot. Nakon spustanja obisla sve putnike jednog po jednog s par rijeci umirenja i potpore. Nekoliko putnika se kasnije javno zahvalilo preko medija I taj tragican dan proglasili novim danom rodenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije