Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stožer za obranu Vukovara: Nastavljamo sa svojom borbom

Mi ovu demokratsku bitku za Vukovar ne možemo i ne smijemo izgubiti, ne smijemo i nećemo stati ni odustati bez obzira na poteškoće na koje nailazimo i na koje ćemo naići na putu do konačne pobjede – poručuju iz Stožera.
24. svibnja 2013. u 13:31 0 komentara 102 prikaza
vukovar
Foto: Jurica Galoić/Pixsell

VUKOVAR – Poslije rasformiranja vinkovačke podružnice Stožera za obranu Vukovara priopćenjem za javnost oglasio se vukovarski Stožer koji im zahvaljuje na svoj dosadašnjoj potpori naglašavajući da on nastavlja svoje aktivnosti.

– Danas nakon 22 godine mi smo na istom mjestu, u istom gradu vodimo bitku s istim ciljem, bitku za hrvatski Vukovar, hrvatski narod i državu. Ovaj put na miran i demokratski način, ali ne i na lakši i jednostavniji. S nama su isti suborci kao i '91. godine, branitelji Vukovara i cijele Republike Hrvatske, stradalnici Domovinskog rata, djeca, roditelji i rodbina poginulih i nestalih branitelja, političke stranke koje se zalažu za hrvatski Vukovar, građani Vukovara i cijele Hrvatske, koji Vukovar cijene i štuju kao hrvatski ponos i svetinju – poručuju iz Stožera i dodaju:

– Mi ovu demokratsku bitku za Vukovar ne možemo i ne smijemo izgubiti, ne smijemo i nećemo stati, ni odustati bez obzira na poteškoće na koje nailazimo i na koje ćemo naići na putu do konačne pobjede. Bez obzira hoćemo li imati širu društvenu podršku ili biti opet prepušteni sami sebi, Vukovarci i Vukovar i ovaj se put neće predati, ne mogu i neće slomiti – navodi se u priopćenju. Dodaju i da im njihova djeca i unuci nikada ne bi oprostili predaju, prodaju ili izdaju.

– Odluka prijatelja iz Vinkovaca o raspuštanju podružnice upućuje na to da nas nisu shvatili, da ne razumiju situaciju u kojoj se nalazimo, da nam ne vjeruju ili da ne dijele naše stavove, mišljenje i ciljeve – na što imaju puno pravo, zaključuju iz Stožera.

>>Raspušten Stožer za obranu Vukovara grada Vinkovaca

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.