Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gospićki karneval

Stotine maškara preuzele vlast u Gospiću

gospicki karneval (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/5
26.02.2011.
u 17:45

Maškare su vrlo skoro preuzele ključeve grada, koje im je predala zamjenica gradonačelnika.

Centrom glavnoga grada Ličko-senjske županije prošetala je povorka veselih maškara koje su ove godine, unatoč vrlo hladnom poslijepodnevu, izvukle na ulicu mnoge građane koji su ih otpratili do sportske dvorane.

U povorci su sudjelovale 44 skupine, od kojih samo osam odraslih. Većina maskiranih bila su djeca gospićke Osnovne škole, a pridružili su im se i kolege iz područnih škola.

Maškare su vrlo skoro preuzele ključeve grada, koje im je predala zamjenica gradonačelnika, i započeli s feštom koja će trajati do kasnih sati.

Nakon mnogih hrvatskih gradova veselje i dobro raspoloženje brzo je preuzelo nemaskirane i maskirane Gospićane koji su pokazali veliku kreativnost i maštovitost u kreiranju svojih ovogodišnjih maski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije