Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što znače Dobronićeve preporuke za posvojenja djece iz rizičnih zemalja

11.01.2023. u 08:42

Dok politika šuti, Dobronić je preporučio sudovima da provjere autentičnost stranih sudskih odluka, što znači da su sudovi možda priznali i strane krivotvorine o posvojenju djece s pravnim učinkom u RH

Komentara 26

BE
Berri
09:22 11.01.2023.

Da li je Azra Imamović Subošić (41), viša referentica Ustavnog suda, dobila otkaz i na koji način se u pravnom smislu rješava situacija u kojoj već 30 dana nije na poslu, a posredno je nanijeta šteta i Ustavnom sudu? Da li je Azra Imamović Subošić, zbog prirode posla, obavijestila nadređene da će napustiti RH i boraviti na adresi u Zambiji? Nije! Bila je u dužna u zahtjevu za godišnji odmor napisati gdje ide i u koju svrhu.

BE
Berri
09:25 11.01.2023.

Da sam ja otišao u bilo koju zemlju svijeta i da zbog rješenja o određivanju istražnog zatvora ne dođem na posao, drugi dan bih dobio izvanredni otkaz, a ovdje imamo slučaj zaposlenice Ustavnog suda koja je ovom situacijom nanijela nepopravljivuu štetu Ustavnom sudu? Nitko ne pita kako se to rješava i tko ju pokriva?

BE
bernard1234
08:56 11.01.2023.

hrvatska sa sucima i sudstvom kakvo je..moze i potpis majmuna vridit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije