Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policijska potraga

Što je vidjela Čehinja? Lubanju nisu pronašli u moru kod Krka

Krk policija
Goran Kovačić/PIXSELL
26.07.2013.
u 15:39

Jučer kasno popodne policija je "okupirala" poluotok Prnibu na potezu od Krka prema Dunatu, nakon što je Čehinja prilikom ronjenja navodno ugledala ljudsku lubanju.

Policijski ronioci završili su danas potragu u moru između Krka i Punta, kod poluotoka Prniba, nakon što im je jučer češka turistkinja kazala da je tamo na dnu ugledala ljudsku lubanju.

U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj su nam kazali kako je za danas potraga završila i da ronioci ništa nisu pronašli, a nisu imali informaciju kada će se i hoće li uopće nastaviti. Jučer kasno popodne policija je \"okupirala\" poluotok Prnibu na potezu od Krka prema Dunatu, nakon što je Čehinja prilikom ronjenja navodno ugledala ljudsku lubanju.

Prema sadašnjoj potrazi čini se da je Čehinja vidjela nešto drugo, a ne ljudsku lubanju, roneći blizu plaže Dunat i mjesta Kornić na otoku Krku.

>>Čehinja u moru našla lubanju, policija okupirala krčku Prnibu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije