Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što bi bilo od Hrvatske da su Hrvati '91. slušali neke poput Milanovića?

02.02.2023. u 07:56

Po Milanoviću, mi Ukrajince moramo spašavati ne od Rusa, nego od njih samih, od njihove bezizgledne, uzaludne, besmislene bitke za vlastitu domovinu

Komentara 24

DE
Demigodessnixie
10:57 02.02.2023.

nakon svih šteta koje je taj čovjek nanio Hrvatskoj, tijekom ČITAVE karijere napokon je jasno tko ga ima u džepu...mislim da nitko više ne bi trebao sumnjati ali treba vidjeti tko šuti o njegovom mahnitanju i tko ga brani

DU
Deleted user
08:14 02.02.2023.

Svaka čast novinaru. Može li se još negdje vidjeti taj transkript? Vjerojatno će u medijima ubrzo iskrsnuti neki nebitni i već prožvakani sms dopis kako bi se skrenula pozornost s Milanovićevih ispada i sramoćenja.

Avatar kmetovi.mračnih.sila
kmetovi.mračnih.sila
00:44 03.02.2023.

Respekt gospodine Hrstić! Ovo hrabro štivo hrabrog novinara me veseli. Što me rastužuje da su izjave Milanovića prošle potpuno nezapaženo, bez ikakvog kritičnog pogleda na iste izjave od ogromnog broja onih koji si to stvarno, s humanitarne strane ne bi smjeli dopustiti. Zamućenost u staklima i krive dioptrije ne govore uvijek o lošem vidu. Samo izazivaju tugu. Veliku opravdanu tugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije