Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA

Stjuardesa (24) iznenadno preminula u zračnoj luci netom što se iskrcala s aviona

'Stansted_pd'
Foto: PIXSELL
1/2
24.02.2023.
u 10:46

U zračnoj luci Stansted sjeverno od Londona, stjuardesa (24) kompanije Air Albania preminula je nakon iznenadnog srčanog udara. Radila je na letu iz Tirane za London. Nakon što je pala u nesvijest pružena joj je prva pomoć i hitna pomoć ju je, bez uspjeha, pokušala oživjeti

Stjuardesa Greta Dyrmishi iznenadno je preminula u zračnoj luci Stansted sjeverno od Londona nakon što je njen let iz Tirane za Essex sletio u zračnu luku. 24-godišnja stjuardesa radila je za kompaniju Air Albania. Prema izvješću službi pružena joj je prva pomoć prije dolaska hitne pomoći. Liječnici su ju potom bezuspješno pokušali oživljavati. Policijski službenici rekli su da će provesti punu istragu o smrti mlade stjuardese. "24-godišnja žena bila je dio posade aviona. Kada je avion stigao do pristaništa počela je gubiti svijest i pružena joj je prva pomoć", rekla je Michelle Brown, mrtvozornica za područje Essexa. "Incident se dogodio kada je bila na vratima aviona. Deset minuta kasnije nije imala puls i počelo je oživljavanje. Liječnici hitne pomoći potvrdili su smrt. Preminula je uslijed iznenadnog srčanog udara", objašnjava Brown za Wales Online.

Air Albania objavio je priopćenje nakon smrti stjuardese. "21. prosinca, nakon što su se putnici iskrcali, članica posade Greta Dyrmishi pretrpjela je srčani udar. Odmah joj je pružena sva potrebna liječnička pomoć, ali je preminula. Pamtit ćemo ju kao strastvenu i  profesionalnu radnicu, izvrsnu u suradnji i svima nama dragu prijateljicu. Neka joj se Bog smiluje i podari mir njenoj obitelji uz koju će naša kompanija stajati", napisao je Air Albania u svojem priopćenju javnosti.

>> VIDEO: Europska komisija zabranila svojim zaposlenicima jednu društvenu mrežu, otkrili i razlog

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije