Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakov superpaket

Stiže nova doza izazovne zabave

Večernjakova enigmatika
VL
20.05.2015.
u 16:29

Riješite križaljke i opustite se uz omiljenu Večernjakovu enigmatiku

Križaljke, talijanke, osmosmjerke, sudoku, skandice. Večernjakova enigmatika ima sve što trebaju istinski ljubitelji enigmatskog štiva. Osim toga, očekuju vas i zanimljive pitalice, izazovni šahovski problemi i mozgalice, a za dodatno opuštanje tu su novi nastavci legendarnog stripa Nipper i urnebesni vicevi. Osigurajte svoj primjerak zabave na čak 72 stranice za samo 5 kuna uz Večernji list već u petak 22. 5.

Pripremili smo i 30 odličnih nagrada, tako da možete osvojiti glazbene CD-e, kuharice i knjige. Posebno izdvajamo knjigu "Teror narodu: povijest OZNE, Titove političke policije" koja rasvjetljava OZNU i sve kontroverzije oko nje, odličan komplet Večernjakova kolekcija političkih dokumentaraca i knjigu "50 savjeta za zdravlje djeteta" koja će vam biti od nemjerljive pomoći.

Potražite na svim kioscima u petak 22. 5. Večernjakov superpaket: Večernji list + Ekran + Večernjakova enigmatika za samo 12 kuna i razveselite sebe ili bližnje nekom nagradom.

Svi Večernjakovi pretplatnici mogu svoju omiljenu Enigmatiku primati i na kućnu adresu za samo 5 kuna po primjerku. Pretplatite se na broj 01-5540-999 ili pošaljite mail s naznakom "Enigmatika" na pretplata@vecernji.net i uživajte svaki tjedan uz svoj omiljeni zabavno-enigmatski prilog!

Foto: VLm

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije