Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
psihički nestabilna

Smrskala glavu starici, misleći da joj je smetnja u ljubavi

Ubojstvo u Galovcu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
13.11.2013.
u 16:15

I. T., 33-godišnjakinja iz okolice Zadra, osumnjičena za ubojstvo Milke Tokić (85) u nedjelju. Ušla joj je u kuću i zatukla je kamenom po glavi

U Galovcu pokraj Zadra 33-godišnja Galovčanka I.T. u nedjelju oko 19 sati ušla je u kuću 85-godišnje Milke Tokić. Psihički nestabilna, navodno je umislila da joj starica stoji na putu sreći u ljubavi.

Vjerojatno, nakon kraće svađe nemoćnu staricu zatukla je kamenom po glavi i ubila je. Potvrdila je to policija koja je 33-godišnjakinju iz Galovca još u utorak osumnjičila da je u nedjelju oko 19 sati, u Galovcu u kući usmrtila 85-godišnju Milku Tokić.

Policija ističe da je 33-godišnjakinja uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva sinoć privedena pritvorskom nadzorniku PU zadarske.

Starica je u Galovcu živjela sa svojim 57-godišnjim sinom koji nam je rekao da nikad s nikim nisu bili u zavadi i tada nije mogao ni pomisliti da je susjeda istog prezimena odgovorna za ovaj stravičan zločin.

- Majci je glava bila potpuno smrskana. Hodnik je bio sav krvav. Ne mogu vjerovati da je to netko u stanju napraviti starici - rekao nam je dan nakon ubojstva Nediljko Tokić koji je u vrijeme ubojstva bio s društvom na boćalištu.

Komentara 3

IP
info_punkt
17:09 13.11.2013.

Zadarska policija: "nije to bilo ubojstvo, to je bilo lišavanje života bez pristanka"...

Avatar babas
babas
21:33 13.11.2013.

Za ovo nema pravedne kazne,osim pogubljenja.

OB
obilježeni
16:30 13.11.2013.

Evo vidite kako je Zadarska policija pametna da ističe da je 33godišnjakinja uz kaznenu prijavu privedena!!!Pitanje je koliko je napisanih kaznenih prijava za isto krivično djelo jer su poznati da ih pišu više u različite datume i to sve tolerira njihov nadređeni i njhovi zaštitnici u Državnom odvjetništvu(škola im je bila daleko od kuče pa nisu savladali pisanje i pravopis)!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije