Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Galovcu

Majku smrskane glave našao u kući

Ubojstvo u Galovcu
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
12.11.2013.
u 07:37

Milka Tokić živjela je sama sa sinom Nediljkom. – Nitko ništa nije otuđio. Uvijek bi me dočekala sa skuhanim jelom – rekao je Nediljko

Milku Tokić (85) smrskane glave pronašao je sin Nediljko u nedjelju navečer u njihovoj kući u Galovcu pokraj Zadra. Ženino je tijelo ležalo u hodniku trošne prizemnice u kojoj je živjela sa sinom. Istražitelji nisu pronašli oružje kojim je starica ubijena, a u vrijeme našeg dolaska u Galovac u kući su još bili tragovi krvi. Dojavu o ubojstvu Milke Tokić policija je primila u nedjelju oko 22 sata. Jučer su još tragali za ubojicom i istraživali okolnosti pod kojima je žena ubijena.

U vrijeme zločina u Galovcu je bjesnilo nevrijeme i nitko ništa nije čuo. U ponedjeljak oko 11 sati u Galovac su stigla tri vozila interventne policije u potrazi za ubojicom 85-godišnje Milke Tokić. Policija je pretraživala teren. Ispred kuće razgovarali smo s Nediljkom Tokićem.

– Ležala je u hodniku smrskane glave. Još je hodnik pun krvi. Ne znam tko je to mogao napraviti jer ni s kim nismo bili u svađi. Nitko ništa nije otuđio. Živjeli smo sami. Uvijek bi me dočekala sa skuhanim jelom – rekao nam je Nediljko Tokić, galovački komunalni redar.

On je prije nego što je pronašao mrtvu majku bio, kako nam je rekao, s društvom na boćalištu. Susjedi nisu ništa čuli.

– Bilo je nevrijeme, padala je kiša i grmjelo je. Ništa nisam čula – rekla nam je prva susjeda.

>>U Galovcu kraj Zadra ubijena starica

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mučki provokator
Mučki provokator
10:32 12.11.2013.

Ovaj put nije mu skuhala ništa. Pa otom potom... (Nije crni humor u pitanju, nego takve stvari se najviše dešavaju zbog sitnica). On je policiji sigurno prvi osumnjičenik. Jadna baba nije doživjela prirodnu i dostojanstvenu smrt nego na žalostan način skončala.

GO
gornjasica
11:54 12.11.2013.

Strasne stvari se desavaju jadnom starom narodu...Svaka zivotinja je zasticenija od njih.A svi cemo tamo u tu starost,nedaj boze da ne ostarimo.Nema se vise obzira za staro.Sjecam se kada me je majka slala da odnesem jelo komsinici koja nije imala nikoga,a ona bi meni ispod jastuka izvadila bombon,sada toga nema vise....strasno,zabrinjavajuce....A kud li ovo sve vodi...

TT
tik tak
09:43 12.11.2013.

Najsumnjiviji je sin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije