Naslovnica Vijesti Svijet

Srpski mediji: Albanci spremaju sukob Makedonije i Srbije

Dio plana je i namontirana špijunska afera
01. kolovoza 2017. u 08:52 95 komentara 7867 prikaza
Srbija
Foto: Srđan Ilić/PIXSELL

Srpske obavještajne službe dobile su informacije da postoji opasnost od izazivanja napetosti između Srbije i Makedonije, u koje bi bili uključeni Albanci, saznaju Večernje novosti, a prenosi B92. U scenarij je navodno uključen i dio vlasti u Makedoniji.

Ivica Dačić 'Ključ stabilnosti' Dačić: Za Srbiju su prioritet dobri odnosi s BiH i Hrvatskom

Plan je navodno da se dobro naoružane grupe Albanaca odjevene u uniforme srbijanskih vojnih ili policijskih jedinica ubace u graničnu zonu Srbije i Makedonije, da prijeđu granicu i izvide područje, navodi beogradski list pozivajući se na saznanja koje su dobili od operativaca s terena. Ti operativci navode da je plan da se pričeka da uljezi budu snimljeni, što bi odmah dovelo do tenzija u kojima bi Srbija bila optužena za kršenje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Makedonije. 

Plan je dalje da se Beograd optuži i da ima pretenzije na teritorij susjedne države. a drugi dio plana trebao bi se odigrati preko namontirane špijunske afere, a koja bi započela "spektakularnim hapšenjem" izmišljene mreže srpskih agenata u Makedoniji, navodi ovaj list.

Aleksandar Vučić Sastanak kod Tuska Vučić dobio obećanje, ali ne i datum ulaska u EU NLO Neobična svjetla Stanovnici mjesta na istoku Srbije tvrde: Snimili smo NLO Aleksandar POSVE AUTOMATIZIRANO Srbija prvi put predstavila svoje najmoćnije topničko oružje
Piraex
Svi na struju
Kako turistički djelatnici i ugostitelji mogu profitirati od sve veće zastupljenosti električnih automobila

A1 izdvaja za Vas

 • ilijan1a:

  Srbi su uljezi koji će sami sebe dovesti do uništenja!

 • pozornik66:

  Kao da nema pretenzije na teritorij, pa još plaču za krajinom i drugim izgubljenim teritorijama

 • Avatar Matija22
  Matija22:

  srbijanci bi opet ratovali pa svašta izmišljaju ,valjda im sad samo fali Makedonija u kolekciji ratovanja od ostalih zemalja u okruženju