Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva grafika

Šprajc na Twitteru: Gaf oko 'tužbe' pratit će me do kraja života

zoran šprajc
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.03.2013.
u 12:52

Umjesto ministar Željko Jovanović tužit će Zdravka Mamića, na grafici koja je pratila vijest pojavila se fotografija ministra Jovanovića i premijera Zorana Milanovića uz natpis "Jovanović tuži Milanovića".

O neviđenom gafu koji se sinoć dogodio u središnjem Dnevniku HRT-a oglasio se putem Twittera i Zoran Šprajc.

"Ovaj gaf nekog genija iz grafike vjerojatno će me pratiti do groba. Na kojem će kao epitaf uklesati "Jovanović tuži Milanovića" , objavio je Šprajc.

Na primjedbu da je čovjek iz grafike gotovo sigurno dobio nalog za tu grafiku od genija novinara, Šprajc je odgovorio da je provjerio te da je nalog bio ispravan, a realizacija pogrešna.

Podsjetimo, tijekom emitiranja vijesti da će ministar Željko Jovanović tužiti Zdravka Mamića, na grafici koja je pratila vijest pojavila se fotografija ministra Jovanovića i premijera Zorana Milanovića uz natpis "Jovanović tuži Milanovića".

Voditelj Dnevnika Zoran Šprajc poslije se u emisiji ispričao gledateljima.

>>U Dnevniku HRT-a veliki gaf! 'Jovanović tuži Milanovića'

 

 

Komentara 12

DI
Dupin iz Kupe kod Siska
13:32 20.03.2013.

Šprajc je najveće medijsko razočarenje. Mislio sam da je sarkastičan prema vlasti, dok nisu pobjedili njegovi. Ruga se oporbi, braniteljima, crkvi i Papi. Za mene je on fajrunt!

Avatar MK
MK
13:46 20.03.2013.

...ma nije to nista. ...u 60 godina kuce HRT-a ovakav spin kakvog su izveli 18.3 i 19.3.2013 u zajednickoj reziji Vlada RH i HRT nije viden nit zabiljezen. ...prvi dan se drug Zoran Milanovic obrusi na HRT, a HRT onono kao fol zestoko kontrira. ...drugi dan se Vlada RH kao fol obrusi na HRT, a od HRT-a nit "R" od nekakve reakcije, kao da je Vlada sa svime u pravu. ...ili je HRT popustio pod pritiskom, ili je ukljucen u ovaj SPIN (trece nema). Svrha ovoga prljavoga SPIN-a: 1. Vlada kaktili na kraju u pravu... 2. HRT kaktili konacno nezavisan... 3. ...a nepodobnih novinara su se rijesili i HRT i SDP - i o njima vise nitko ne prica. ...jedina razlika izmedu Yugo-TVZ-a onda i ovog Yugo-HRT-a danas - danas se partija i HRT trude odglumiti "nezavisnost", a onda to nije bilo potrebno. ...sramota koj rezirani i manipulativni SPIN se izvrtio zadnja dva dana na HRT-u.

Avatar ambasadoor
ambasadoor
13:31 20.03.2013.

Ma mo's mislit kako strasno,uf. Za tri dana nitko se toga nece ni sjetiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije