Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
umjesto mamića

U Dnevniku HRT-a veliki gaf! 'Jovanović tuži Milanovića'

Zoran Milanović, Željko Jovanović
Robert Anić/PIXSELL
19.03.2013.
u 20:26

Tijekom emitiranja vijesti kako će ministar Željko Jovanović tužiti Zdravka Mamića na grafici koja je pratila vijest pojavila se slika ministra Jovanovića i premijera Zorana Milanovića uz natpis "Jovanović tuži Milanovića"

Neviđeni gaf dogodio se danas u središnjem Dnevniku HRT-a. Tijekom emitiranja vijesti kako će ministar Željko Jovanović tužiti Zdravka Mamića, na grafici koja je pratila vijest pojavila se slika ministra Jovanovića i premijera Zorana Milanovića uz natpis "Jovanović tuži Milanovića".

Voditelj Dnevnika Zoran Šprajc poslije se u emisiji ispričao gledateljima. HRT je objavio snimku Dnevnika na svojim internetskim stranicama, no izrezali su dio u kojem spominju Jovanovićevu tužbu.

Podsjetimo, Željko Jovanović najavio je kako će tužiti Zdravka Mamića 'zbog velike boli koju je svojim neprimjerenim izjavama nanio ministru i njegovoj obitelji'.

– Ali to ne znači govor mržnje, raspirivanje netrpeljivosti i poticanje diskriminacije po bilo kojoj osnovi. U toj tužbi neću pristati ni na kakve kompromise, a dobivenu odštetu donirat ću u dobrotvorne svrhe – rekao je Jovanović.

>> Jovanović: Tužit ću Mamića zbog govora mržnje

Komentara 84

Avatar bok
bok
21:05 19.03.2013.

Berlusconi posjeduje talijanske medije i kroz njih steti Italiki za zaglupjuje talijane.U Hrvatskoj su tu ulogu preuzeli nelustrirani KPYUovci...

OB
-obrisani-
21:05 19.03.2013.

19.03.2013. u 20:45h ladaniva je napisao/la: Šprajc se prerano istrčao! Na kraju će Gosti pojesti i Zokija. Za sad im dobro služi! ______________________________________________ Upravo tako. To je bilo pripremljeno za uskoro objavljivanje. Samo zabunom srbadija metnula krivi video klip. Nekoo to nesposobno arhivirao.

Avatar WindFucker
WindFucker
21:36 19.03.2013.

Znači, Milanović je drugi premijer za redom na optuženičkoj klupi... Napokon se uvodi red u ovoj državi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije