Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriva grafika
Povratak na članak

Šprajc na Twitteru: Gaf oko 'tužbe' pratit će me do kraja života

Umjesto ministar Željko Jovanović tužit će Zdravka Mamića, na grafici koja je pratila vijest pojavila se fotografija ministra Jovanovića i premijera Zorana Milanovića uz natpis "Jovanović tuži Milanovića".

Komentari 12

Avatar ambasadoor
ambasadoor
13:31 20.03.2013.

Ma mo's mislit kako strasno,uf. Za tri dana nitko se toga nece ni sjetiti.

VL
DI
Dupin iz Kupe kod Siska
13:32 20.03.2013.

Šprajc je najveće medijsko razočarenje. Mislio sam da je sarkastičan prema vlasti, dok nisu pobjedili njegovi. Ruga se oporbi, braniteljima, crkvi i Papi. Za mene je on fajrunt!

VL
Avatar MK
MK
13:46 20.03.2013.

...ma nije to nista. ...u 60 godina kuce HRT-a ovakav spin kakvog su izveli 18.3 i 19.3.2013 u zajednickoj reziji Vlada RH i HRT nije viden nit zabiljezen. ...prvi dan se drug Zoran Milanovic obrusi na HRT, a HRT onono kao fol zestoko kontrira. ...drugi dan se Vlada RH kao fol obrusi na HRT, a od HRT-a nit "R" od nekakve reakcije, kao da je Vlada sa svime u pravu. ...ili je HRT popustio pod pritiskom, ili je ukljucen u ovaj SPIN (trece nema). Svrha ovoga prljavoga SPIN-a: 1. Vlada kaktili na kraju u pravu... 2. HRT kaktili konacno nezavisan... 3. ...a nepodobnih novinara su se rijesili i HRT i SDP - i o njima vise nitko ne prica. ...jedina razlika izmedu Yugo-TVZ-a onda i ovog Yugo-HRT-a danas - danas se partija i HRT trude odglumiti "nezavisnost", a onda to nije bilo potrebno. ...sramota koj rezirani i manipulativni SPIN se izvrtio zadnja dva dana na HRT-u.

VL
MR
MR78
14:18 20.03.2013.

Ništa se ti ne brini, ti si zaštićen kao Velebitska degenija, nema za tebe kazne nikakve, čuvaju te tvoja braća iz Hrvatske vlade!

VL
ME
meteoropat
14:30 20.03.2013.

Kada su novinari u pitanju mene više ništa ne može iznenaditi.Ovisno o vladajućoj političkoj opciji poput lutaka na koncu pričaju i istražuju ono što im je u zadanom prostoru i vremenu dozvoljeno.Uvijek poput krvoloka traže senzaciju,ne mareći za činjenicu dali je ona provjerena ili nije,točna ili netočna itd.Napišu,unište život pojedincu ili skupini ljudi,a na pravomoćne sudske odluke koje dokazuju suprotno od onoga što je novinar objavio,napisao poslije ne reagiraju,kao da se ništa nije dogodilo.Uza sve to traže da Zakonom budu u poziciji "svetih krava"da ni za što ne odgovaraju.Tako da je ovaj Šprajcov gaf kap u moru zvih zala koje su novinari svojim radom izazvali,naravno uz dužno poštovanje prema manjinskom dijelu novinara koji svoj posao obavljaju visoko profesionalno.

VL
OB
-obrisani-
16:01 20.03.2013.

Ajme i to ovaj Šprajc pustio na našoj televiziji ajme.... uradak onih koji su ubijali Hrvate jer su Hrvati ajme... ma kakvoj našoj dijete moje da to više nisi rekla to je njihova KOS ova televizija...kako sad KOS ova znači bako četnička.... je je dijete ti to ne razumiješ ali razumijet ćeš uskoro ajme. ništa ja ne razumijem kaže baka ajme... onda ti više neću ni pisati pa si uzmi svoje naočale debele kao dlan i piši sama... pozdrav

VL
MA
markro3
16:26 20.03.2013.

Ovo je neoprostivi gaf, za koji se nedavno išlo na Nepošumljeni otok. Brzo ćemo vidjeti ima li još slabo plaćenih koalicijskih supruga. Hoće li proći kao Latin ili će dobiti samo drugarsku kritiku.

VL
DU
Deleted user
16:31 20.03.2013.

Ovaj gaf samo pokazuje koliko je Milanović bio u pravu.

VL
TR
tramontana
16:41 20.03.2013.

Daj Bože da te ne bude "pratilo" dugo.

VL
GU
gustirna
16:43 20.03.2013.

doci ce i tebi kraj zar ne sprajconja.samo znaj da kada tebe skinemo vise ti nema lumpovanja na racun hrvata.ostaju ti tvoji burazeri u eph i indexu .takvih tamo ima kao gljiva poslije kise pa mislim da ces najvjerovatnije zavrsiti u svojoj domovini.tamo daleko.

VL
DU
Deleted user
16:47 20.03.2013.

Vojnik partije. Ako po ičem, pamtit će se po skandalu oko priloga o Tuđmanu i Vukovaru. Nakon toga kao novinar više ne postoji.

VL
BU
bubimir
22:14 20.03.2013.

idući ispravni naslov bi glasio: željko jovanović tuži zorana jovanovića

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.