Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Diplomatske trzavice

Spor Ukrajine i Poljske osokolio Rusiju, koja traži predaju Kijeva

08.08.2023.
u 15:40

Uvjereni smo da je rješenje moguće samo ako režim u Kijevu zaustavi neprijateljstva i terorističke napade. Nova teritorijalna realnost treba biti priznata, tvrdi Moskva

Ključne riječi

Komentara 9

ŠA
Šaraf
17:42 08.08.2023.

Ameri su poručili Poljacima da neće ulaziti u rat sa Rusima te da paze što rade

DP
Dpejakovic2
16:21 08.08.2023.

Rusi su istinski nacisti koji imaju apsolutno identičan obrazac djelovanja kao i nacisti u drugom svjetskom ratu. Između ostalog napali su Finsku i Poljsku(16 dana nakon nacista) 1939. godine. To je nacija osvajača tuđih teritorija kroz cijelu svoju povijest. Jedino što zaslužuju da se tu tvorevinu potpuno uništi i vrati u granice Moskovije.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
22:03 08.08.2023.

Rat je društvena pojava i činjenica koja ciklički prati čovjeka kroz čitavu njegovu povijest. I uvijek će ga biti sve dok ima kandidata za mobilizaciju i vlastitu pogibiju nadajući se da neće baš oni stradati. Zato su tu dagestanski sinovi za pogibiju u ratu Kremlja dok neki pravoslavni kršćani u Moskvi i Sankt Petersburgu i ne osjete da je rat, osim što ga podržavaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije