Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERA

Špijunka Anna Chapman vodit će Putinovu mladež Mladu stražu

ana
AFP
22.12.2010.
u 18:59

Istodobno, siječanjski broj Playboya objavit će privatne Annine slike koje je na internetu objavio bivši mladić

Anna Chapman, glamurozna špijunka koja je ljetos protjerana iz SAD-a u Rusiju, postat će šefica mladeži Putinove Ujedinjene Rusije, javili su jučer mediji. Trebala bi, navodno, voditi ogranak koji se bavi “patriotskim obrazovanjem”.

Otkako je skupina od deset špijuna spavača otpremljena iz SAD-a u Rusiju, 28-godišnja A. Chapman ostvarila je zavidnu karijeru – slikala se polugola za muške magazine, ali i kao ozbiljna savjetnica na kozmodromu u Kazahstanu.

U siječanjskom broju Playboya izići će njezine nove golišave fotografije. Nije pozirala, nego će magazin objaviti privatne fotografije mlade Anne koje je na internetu objavio njezin bivši mladić. Istodobno je i njezin bivši suprug Britanac prodao njezine fotografije britanskim tabloidima, na kojima je poluobnažena, te prepričao sve pikanterije iz njihova seksualnog života, uključujući detalje poput igračaka koje su rabili.

Putinova Mlada straža smatra se fanatičnom proputinovskom organizacijom. Često održavaju ulične manifestacije za Putina, a nedavno ih je oporbeni novinar Oleg Kašin osumnjičio da su organizirali da ga se pretuče. Anna novu dužnost preuzima kao savjetnica moskovske banke koja sudjeluje u financiranju ruske svemirske industrije. Prošlog se tjedna pojavila na forumu o modernizaciji i tehnološkom razvitku ruske ekonomije u Skolkovu na kojem je bio i ruski predsjednik Dmitrij Medvedev. Organizatori su ruskim portalima objasnili da su A. Chapman pozvali “kako bi iskoristili njezina bogata iskustva za modernizaciju zemlje”.

Ruski premijer Vladimir Putin ne taji da je obožavatelj Anne Chapman. U srpnju se našao s pripadnicima špijunske skupine te s njima otpjevao nekoliko nostalgičnih sovjetskih pjesama. Predsjednik Medvedev odlikovao ih je državnim odličjima na ceremoniji u Kremlju. U rujnu je cijela špijunska skupina išla na izlet na Bajkalsko jezero u Sibiru gdje je za njih organizirano spuštanje podmornicom do dna jezera te kušanje lokalnih delicija, izvještavali su ruski portali.

Komentara 10

GL
Glista
22:47 22.12.2010.

Sta je tu glamurozno s njom? Mala je AKO prosjecna. Tipicna Ruska sponzorusa, koja je ispala luzer u svemu sto je probala, a sada ide na celo Ruskog PutinJugenda. Krasno.

BA
Babaroga
15:22 23.12.2010.

E Putin me je ovim potezom razočarao. Cura je propali špijun, te samo zato što ima par sisa dobije još i nagradu. Inače da je sve pošteno trebala je završiti otrovana kao Litvinenko ili u radnom logoru u Sibiru.

IV
ivicas
08:20 25.12.2010.

Ima i jedna nasa spavacica za vremena sanadera koja je jako duboko spavala .malo je starija od ove ali je puno vise napredovala od kad se probudila ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije