Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERA
Povratak na članak

Špijunka Anna Chapman vodit će Putinovu mladež Mladu stražu

Istodobno, siječanjski broj Playboya objavit će privatne Annine slike koje je na internetu objavio bivši mladić

Komentari 10

IV
ivicas
08:20 25.12.2010.

Ima i jedna nasa spavacica za vremena sanadera koja je jako duboko spavala .malo je starija od ove ali je puno vise napredovala od kad se probudila ?

VL
GL
Glista
22:47 22.12.2010.

Sta je tu glamurozno s njom? Mala je AKO prosjecna. Tipicna Ruska sponzorusa, koja je ispala luzer u svemu sto je probala, a sada ide na celo Ruskog PutinJugenda. Krasno.

VL
BA
Babaroga
15:22 23.12.2010.

E Putin me je ovim potezom razočarao. Cura je propali špijun, te samo zato što ima par sisa dobije još i nagradu. Inače da je sve pošteno trebala je završiti otrovana kao Litvinenko ili u radnom logoru u Sibiru.

VL
OB
-obrisani-
16:49 23.12.2010.

ana chapman ima puno lijepsih fotografija nego ova... sto ces tako radi ciokaubojskogusarska stampa uzme najgoru fotografiju i onda demoniziraju svog oponenta tako na svakoj njihovoj slici s crnog mora prikazu neke stare i debele ljude svrha je demonizirati slavensku rusiju.... ...tako su i nama hrvatima radili 70 godina dok nismo postali njihovi vazal....radu oni to nama i dan danas samo malo manje... old habits linger

VL
Avatar Chicha
Chicha
18:21 23.12.2010.

Ovo su delovi teksta a vi sami prosudite: Otkako je skupina od deset špijuna spavača otpremljena iz SAD-a u Rusiju, 28-godišnja A. Chapman ostvarila je zavidnu karijeru – slikala se polugola za muške magazine. Istodobno je i njezin bivši suprugg Britanac prodao njezine fotografije britanskim tabloidima, na kojima je poluobnažena, te prepričao sve pikanterije iz njihova seksualnog života, uključujući detalje poput igračaka koje su rabili. Ruski premijer Vladimir Putin ne taji da je obožavatelj Anne Chapman. U siječanjskom broju Playboya izići će njezine nove golišave fotografije Organizatori su ruskim portalima objasnili da su A. Chapman pozvali “kako bi iskoristili njezina bogata iskustva za modernizaciju zemlje”.

VL
PI
pietrogross
19:01 23.12.2010.

oprostite,iako imam 47 godina,da li bi mogao uclaniti se u ovu naprednu mladez rusije?

VL
OB
-obrisani-
20:04 23.12.2010.

kako god se englezi nasladjuju nesrici kod slavenske rusije tako isto ili cak joj vise englezi preziru narode na balkanu...a ovi sto se po forumu pridrzuju takvoj raboti su od svojih roditelja odgojeni na mrznji da mrzu sami sebe ii ostali svijet.....

VL
OB
-obrisani-
14:33 24.12.2010.

ona je slavenska ljepotica

VL
Avatar Patton
Patton
11:20 25.12.2010.

(1120) citat: \"Putinova Mlada straža smatra se fanatičnom proputinovskom organizacijom. Često održavaju ulične manifestacije za Putina, ...\" Ima mnogo sličnosti sa Hitlerovim SA odredima i hitlerjugendom. Indoktrinirani jurišnici oblikovani u periodu sazrijevanja preduvijet su za ruski pandan Hitlerovog SS-a.

VL
OB
-obrisani-
09:24 26.12.2010.

Buduci da ovo nisu prenuli britanski mediji nije ni vecernji list britanski mediji vole preniti samo vijesti u kojima ce demonizirati slavensku rusiju a evo ovdje vijest iz NE britanskih novina ( BBC is mute ) Russian Prime Minister Vladimirr Putin on Friday joined world famous actors and entertainers in St. Petersburg at a charity event for children diagnosed with cancer. Guests of the charity event, held in the Ice Palace in Russia\'s second largest city, included Sharon Stone, Kevin Costner, Monica Belucci, Vincent Cassel, Goldie Hawn, Kurt Russell, Paul Anka, Mickey Rourke, Alain Delon, Ornella Muti, Ingrid, and Gerard Depardieu. During the event, Putin played the Russian song From Where Does the Motherland Begin on the piano and then sang a song in English with jazz performers. The performance received a standing ovation ja mogu nadodati The Glory of the Slavs

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.