Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretan kraj

Spasitelji pronašli životinju u blatnoj rupi. Nisu znali koja je. A onda su je oprali i iznenadili se

lisica u blatu
Foto: South Essex Wildlife Hospital
1/2
12.09.2022.
u 09:25

Životinju su odveli u bolnicu South Essex Wildlife koja se specijalizirala za pomaganje divljim životinjama

I spasitelji su ostali u šoku kada su pronašli životinju u blatnoj rupi u blizini Canary Wharfa u Londonu. Bila je potpuno prekrivena blatom. Znali su da moraju brzo djelovati ako su htjeli spasiti život nepoznatom stvorenju.

Nakon što su oprali blato i svu prljavštinu sa životinje koju su odveli u bolnicu South Essex Wildlife koja se specijalizirala za pomaganje divljim životinjama, iznenadili su se kada su vidjeli o kome je riječ i misterij je bio riješen.

Foto: South Essex Wildlife Hospital

Radilo se o prekrasnoj malenoj lisici, a osoblje bolnice dalo joj je ima Muddsey. Preslatkom stvorenju trebalo je pomoći i nahraniti je kako bi vratila snagu. Nakon toga Muddsey je bila spremna za povratak u divljinu, javlja boredpanda.com.

Tekst je izvorno objavljen u rujnu 2016.

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
18:19 14.09.2022.

anatom malo su pobrkal. Svaki medvjed, vuk ili morski pas bu te pojel. Ne zato jer su zlobni, nego zato jer oni tako zive I hrane se. Odi na druge kontinente, pojest ce te lavovi, hijene, krokodili, leopardi, tigrovi, jaguari, pume, orke, orlovi ...opet ne iz zlobe, nego jer oni tako prezivljavaju. Doduse ima ih koji ce te ubiti iz ciste zabave ili za svaki slucaj, kao nilski konji ili slonovi, jer oni tako brane svoj teritorij. Isto sto je slatka mala lisica za slatkog malog zeku ti je za zeku ili misa to je za slatke miseke pticica ili drazesna bubamara, a I slatka lisica se treba cuvati od ponosnog orla, slatkog caglja, umiljatog mede...tako svijet na kojem zivimo funkcionira. Uz to da pricamo o Engleskoj, pa lisica moze zavrsiti ubijena od lovaca iz cistog sporta.

AN
anatom
20:26 12.09.2022.

Jadna mala slatkica ! Steta sta ce kostat zivota na stotine drugih malih slatkih bica 😒

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije