Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija u Turskoj i Siriji

Spasioci iz ruševina izvlače i životinje: Ovaj psić i mačka imali su sreće

People work to rescue a dog from under rubble, in the aftermath of a deadly earthquake, in Iskenderun
Foto: GURCAN OZTURK/REUTERS
1/5
09.02.2023.
u 13:15

Brojevi stradalih u katastrofalnim potresima u Turskoj i Siriji i dalje rastu, a paralelno traje grčevita borba za preživjelima. Nadu da će takvih pod ruševinama biti još bude slučajevi u kojima još uvijek pronalaze preživjele. Stručnjaci smatraju da je to zbog načina na koji su se zgrade urušile, pa su unutar ruševina stvoreni tzv. 'džepovi' u kojima se može preživjeti i dulje vrijeme.

Spasioci iz ruševina uspješno izvlače i kućne ljubimce, pa su tako spašeni jedan psić i mačka. Veselju među spasiocima, za svaki spašeni život, nema kraja. 

Jedna je kujica grčevito kopala po ruševinama pokušavajući spasiti svoje mlade, pomogao mu je jedan čovjek. Uskoro su ih uspjeli zvuči iz ruševina. 

@petworld_5 May there be no disaster in the world. Are you moved by this dog's love for the baby#Rescue #Earthquake in Turkey#dog #fyp #animal ♬ Canyons - Official Sound Studio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije