Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INFLUENCER IZ KALIFORNIJE

Snimao se kako liže WC školjku pa umjesto lajkova dobio koronu

Foto: Screenshot/Twitter
27.03.2020.
u 13:12

Mnogi nagađaju kako Larz uopće nije zaražen, već da samo želi privući pozornost i 'zaraditi' lajkove.

Larz je influencer iz Kalifornije koji svakodnevno zabavlja svoje pratitelje na društvenim mrežama. Prije nekoliko dana odlučio se pridružiti tzv. 'koronavirus izazovu' u kojemu je morao polizati dasku od javne WC školjke. Taj je izazov snimio i zatim podijelio na društvenim mrežama. 

Dok se većina zgraža, ovaj se izazov ubrzo proširio na Instagramu i ostalim društvenim mrežama, a posebice na aplikaciji TikTok koja je nedavno postala poznata. 

Influencer Larz je nakon nekoliko dana iznenadio svoje pratitelje te objavio video u kojemu se nalazi u bolničkom krevetu. Naime, pozitivan je na koronavirus, piše 24sata.

Nakon objave 'korona izazova', Twitter profil mu je izbrisan pa video u kojemu govori da ima koronavirus nije uspio objaviti. Mnogi nagađaju kako Larz uopće nije zaražen, već da samo želi privući pozornost i 'zaraditi' lajkove. 

 

Komentara 3

HA
Hanok
15:23 27.03.2020.

očistio školjku prije nego što je polizao, nema korone...pali ste na foru

Avatar willi66
willi66
17:36 27.03.2020.

cuj ima pratioce ??

Avatar Matteo1212
Matteo1212
14:16 27.03.2020.

Influenceri i slični niš koristi ...nije ni čudo da se pojavila ova boleština😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije