Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrhtavanje tla

Snažan potres pogodio Čile, dvoje mrtvih

Potres u Čileu
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.01.2019.
u 07:59

Epicentar potresa bio je 15 km od grada Coquimba i to na dubini od 53 kilometra

Potres jačine 6,7 Richtera pogodio je Čile u subotu navečer po lokalnom vremenu. Prema prvim podacima poginulo je dvoje ljudi, javljaju čileanski mediji.

Epicentar potresa bio je 15 km od grada Coquimba i to na dubini od 53 kilometra, navodi američki USGS, ali osjetio se i u Valparaisu i glavnom gradu Santiagu, javlja AFP.

Na tisuće domova ostalo je bez struje, što je pokazalo koliko je potres bio intenzivan, rekao je Ricardo Toro iz Nacionalnog ureda za hitne slučajeve. Ljudi su noće proveli na ulici strahujući od novog potresa.

Stanovnici u Coquimbu i susjednoj Sereni, obalnoj regiji oko 500 kilometara udaljenoj od Santiaga, evakuirani su iako su vlasti brzo isključile opasnost od tsunamija, pišu lokalni mediji.

Pogledajte video: Kamera snimila zastrašujući trenutak: Pogledajte što je palo na auto ove žene

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZI
zip123
09:10 20.01.2019.

Uzas!Jadni ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije