Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simptomi bolesti

Prvi testovi na ebolu kod pacijentice u Ljubljani negativni

ebola
Foto: Christian Charisius/DPA/Pixsell
16.04.2015.
u 21:46

Ima sve simptome bolesti, no za sada je njezino stanje dobro – rekao je Franc Sterle iz Klinike za infektivne bolesti i groznice

Ljubljanski zdravstveni centar izvijestio je kako su primili pacijenticu koja je, sumnjaju, zaražena ebolom. Međutim, prvi testovi su negativni, no to ne znači da je ebola potpuno isključena, javlja Delo.

Riječ je o Slovenki koja se vratila iz Afrike, piše 24ur.

– Ima sve simptome bolesti, no za sada je njezino stanje dobro – rekao je  Franc Sterle iz Klinike za infektivne bolesti i groznice. Žena se trenutno nalazi u karanteni.

>> Lijekovi protiv ebole pri kraju zaliha?

Komentara 1

SJ
svakog jutra oko podne u 18:00
13:44 16.04.2015.

je vidija san ga- "EU-Janez"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije