Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nepravomoćna presuda

Slomio penis tijekom seksa pa dobio odštetu od 50 tisuća eura

seks, ljbuav
Foto: Thinkstock
04.10.2016.
u 08:18

Nakon ukupno deset godina parničenja sada je sud donio nepravomoćnu odluku

 Prema nepravomoćnoj odluci splitskog Općinskog suda obitelji muškarca koji je tijekom seksa slomio penis, dodijeljena je odšteta i kamate u ukupnom iznosu od 50 tisuća eura.

Muškarac koji je tražio odštetu imao je od 2005. policu životnog osiguranja s dopunskim osiguranjem od nezgode koja je vrijedila do 2025. Bio je osiguran na iznos od oko osam tisuća eura za slučaj doživljenja i na 50 tisuća eura dopunskog osiguranja za slučaj trajnog invaliditeta.

Sud odlučio

Četiri godine nakon što je muškarac potpisao policu životnog osiguranja dogodila mu se nezgoda tijekom seksa u kojoj je slomio penis pa je nakon liječenja od osiguravajuće kuće tražio odštetu.

U međuvremenu je 2011. umro, a nakon ukupno deset godina parničenja sada je sud donio nepravomoćnu odluku da se treba njegovoj obitelji isplatiti odšteta od 25 tisuća eura, kao i zatezne kamate, pa je tako iznos porastao na 50 tisuća eura.

> > Otrovni pauk ugrizao ga za penis drugi put u pet mjeseci

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
08:57 04.10.2016.

tko je utvrdio činjenice prije i poslije ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije