Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sloković: Ježić nije vratio 5 milijuna eura jer ih nema

Iako je danas prošao rok od mjesec dana u kojem je Robert Ježić obećao sucu Ivanu Turudiću da će isplatiti na račun suda 5 milijuna eura, koje je Sanader prema presudi trebao primiti od MOL-a, sad je jasno da obećanje Ježić neće ispuniti.
26. studenoga 2012. u 20:29 25 komentara 10 prikaza
\'22.04.2010., Zagreb - Jadranka Slokovic, odvjetnica Zeljke Matkovic, djevojke koja je napala Gorana Bareta kada je pokusao prekinuti s njom, ispred Zupanijskog suda.  Photo: Davor Visnjic/PIXSELL\'
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Iako je danas prošao rok od mjesec dana u kojem je Robert Ježić obećao sucu Ivanu Turudiću da će isplatiti na račun suda 5 milijuna eura, koje je Sanader prema presudi trebao primiti od MOL-a, sad je jasno da obećanje Ježić neće ispuniti.

To je njegovo obećanje pred sucem Turudićem samo dobro zazvučalo, a kako taj “zamolbeni nalog” suca Turudića nema pravnu snagu, Ježić ga ne mora izvršiti. Novac po zakonu mora uplatiti tek kad i ako presuda postane pravomoćna. Da ga jučer nije uplatio, potvrdio nam je i glasnogovornik suda Krešimir Devčić. No, kako je riječ o devizama, novac treba biti uplaćen na devizni račun Ministarstva financija jer sud nema devizni račun.

– Iako se obvezao pred sucem Turudićem, Ježić nije uplatio novac, a to govori o njegovoj nevjerodostojnosti. Novca očito nema – kazala je Jadranka Sloković. Dodala je i da Sanader nema pritužbi na boravak u pritvoru.

>>Sanader je umoran i iscrpljen, ali je i dalje aktivan u svojoj obrani

EU fondovi Bjelovar
PRIJAVITE SE
KONFERENCIJA BJELOVAR:„Kako transparentnost utječe na razvoj poduzetništva”
Skipper4you.com
MIRNO MORE
Znate li da se kod nas školuju skiperi koje cijene svugdje u svijetu
  • Brandfackel:

    O hvala dragom Bogu i mojim roditeljima što su me kao maloga odveli u Njemačku. Ne mogu si zamislit ida ovdje polupismeni sudac osudi bivšega kancelara na osnovi svjedočenja šarlantana kakav je ovaj Ježić! O Sanaderu inače sve najgore mislim, ... prikaži još!, ali me strah i pomisliti što ovo "pravosuđe" radi "malim ljudima" u domovini!!!

  • sestrićna:

    ivo je lopina..ali mislim da će se za koju godinu otkriti da ih u hrvatskoj ima puno većih od njega..na žalost..

  • bubimir:

    Fakat nema, jer da ih ima onda bi ona branila njega a ne Sanadera