Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI PRIJAVILI REAKCIJU

Slabi potres jako blizu Zagreba uznemirio građane: 'Dobro je zaljuljalo'

EMSC
23.03.2022.
u 00:56

Slabi potres osjetio se večeras na zagrebačkom području. Iako je prema EMSC-u riječ o potresu magnitude samo 1,2 stupnja, epicentar mu je bio jako blizu Zagreba, samo 4 km sjeverno pa je puno građana osjetilo lagano podrhtavanje. 

Mnogi su i zabilježili svoju reakciju na mobilnoj aplikaciji Last Quake koja je u samo nekoliko minuta zabilježila više od 100 prijava građana koji su tako tako dobili neugodni podsjetnik da je taman prošlo dvije godine od velikog zagrebačkog potresa 22. ožujka 2020.

Najviše prijava je iz podsljemenske zone.

Evo nekoliko prijava građana na EMSC-u:

"Vrlo kratko, ali glasno, lagana trešnja. Zagreb Remete."

"Gračani, dobro zaljuljalo"

"Bukovac, lagani udar par sekundi"

"Pa zar opet"

"Evo ga, na godišnjicu"

"Zatreslo se, Gupčeva zvijezda"

"Opet onaj odvratan zvuk i lagan udarac Podsljeme"

Ključne riječi

Komentara 4

RE
redo
07:13 23.03.2022.

Ajde prestanite lagati i prenositi laži onih koji ih iznose. Ma što je "dobro zaljuljalo"? Trešnja od 1,2 stupnja? Pa takvih je potresa u protekle dvije godine bilo na stotine. Uz sve nedaće koje su nas zadesile, zar nam i ovakve vijesti trebaju?

KR
Krud
09:44 23.03.2022.

Jadni oni u EMSC-u kad im se gomila javlja radi jednog stupnja!? Dajte ljudi lakše malo s tim objavama, čemu to?

Avatar Nashorn
Nashorn
11:20 23.03.2022.

Ništ se nije zaljuljalo ja sam malo dalje od epicentra samo se buka čula i to je to. Ne shvaćam kome je u interesu širiti paniku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije