Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tučnjava djevojčica

Skupina djevojčica pretukla kćer Nikše Kaleba

'Croatia's Niksa Kaleb reacts during the Handball World Cup group M2 match against Hungary in Mannheim, January 25, 2007.  REUTERS/Alex Grimm (GERMANY)'
Reuters/Pixsell
03.10.2011.
u 23:53

Napad se dogodio iznenada i bez povoda, a djevojčice se navodno niti ne poznaju.

Skupina djevojčica pretukla je u petak ispred Osnovne škole Stjepan Radić u Metkoviću kćer bivšeg rukometnog reprezentativca Nikše Kaleba, te još dvije djevojčice. Ozljede su bile toliko teške, pa je intervenirati morala Hitna pomoć, ali i policija.

- Upravo sam se sada vratio iz dubrovačke bolnice gdje je naša kći zadržana na pretragama. Vodio sam kćer dva puta na hitnu pomoć ovog vikenda jer se žalila na glavobolju i bol u trbuhu. Danas su nam rekli da je odvedemo u dubrovačku bolnicu što smo i napravili. Ostat će ondje preko noći kako bi se utvrdilo je li pretrpjela teže ozlijede - izjavio je Kaleb za Index.hr.

Prema izjavama svjedoka napad se dogodio iznenada i bez povoda, a djevojčice se navodno niti ne poznaju. Roditelje se pokušalo uvjeriti da posrijedi nije teži fizički obračun nego da su se "čupale za kosu". No, kada je u ponedjeljak postalo jasno da je riječ o većim ozljedama roditeljima djevojčica u školi je rečeno da su slučaj trebali prijaviti odmah.

Komentara 16

DU
Deleted user
10:00 04.10.2011.

Klince treba učiti kako je nasilje loše, ALI ih i naučiti braniti se !! (Roditelji ove nasilne djece neka se srame.)

CP
copy paste
00:09 04.10.2011.

siguran sam da se ne poznaju osobno,ali to ne znaći ništa.znaju se one online.facebook generacija u punom cvatu i ljepoti.

MI
mightymraz
07:08 04.10.2011.

@bomba stvarno da..... nema vise malih curica s kecikicama koje se igraju s gumi-gumi(ili tak nekak) vani u parku... Sada klinke idu i rade gluposti,a decki igraju gumi gumi.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije