Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domovinski pokret

Škoro registrirao stranku: Dobrodošao je svatko kome je ispred svega interes Hrvatske

Miroslav Škoro
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
04.04.2020.
u 09:21

Domovinski pokret primio je od Ministarstva uprave rješenje o upisu u registar političkih stranaka u Republici Hrvatskoj. Poštujući mjere za suzbijanje koronavirusa, djelovanje ćemo u što većem obujmu organizirati putem digitalnih platformi, naveo je Škoro

Miroslav Škoro registrirao je svoju stranku, o čemu je izvijestio na svome Facebooku, navevši da je Domovinski pokret primio rješenje Ministarstva uprave o upisu u registar političkih stranaka.

"Domovinski pokret primio je od Ministarstva uprave rješenje o upisu u registar političkih stranaka u Republici Hrvatskoj. Poštujući mjere za suzbijanje koronavirusa, djelovanje ćemo u što većem obujmu organizirati putem digitalnih platformi", naveo je Škoro u petak navečer na Facebooku.

Dodaje kako je "dobrodošao svatko kome je ispred svega interes Hrvatske, a ne njegov vlastiti interes".

Komentara 17

NE
nemanatrag
10:20 04.04.2020.

Hrvatska prije svega...a osobni interes puno prije tog "svega".

ZB
Zoki-Bijela
10:25 04.04.2020.

Ostavi se politike i sporta...

LU
lukathereem
10:13 04.04.2020.

Sad il nikada, kreće drugi put..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije