Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu prijatelji

Škoro o odnosu s Penavom: U zadnja dva vrlo teška mjeseca nije me ni jednom nazvao

Ivan Penava, novi predsjednik Domovinskog pokreta - arhiva
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/4
10.10.2021.
u 19:40

Da bi vas netko mogao razočarati, morate se prije s njim oduševiti. Tako da me Penava nije razočarao, kaže Škoro.

Miroslav Škoro, bivši šef Domovinskog pokreta, sada član kluba Suverenista i još uvijek potpredsjednik Sabora, komentirao je svoj odnos s Ivanom Penavom, njegovim nasljednikom na čelu Domovinskog pokreta.

- Nismo se čuli. To je jedna zanimljiva teza koja se provlači cijelo vrijeme o tome kako smo mi u nekim prijateljskim odnosima i moram iskoristiti ovu priliku da kažem da Penava čovjek kojeg ja poznajem i s kojim sam imao prigodu sresti se par puta. No, međutim, biti prijatelj, ako je po definiciji biti prijatelj oni koji se poznaju u nuždi i nevolji, definitivno nisam bio s gospodinom Penavom - kazao je Škoro za RTL.

Jeste li prije bili prijatelji s gospodinom Penavom?

- U zadnjih dva mjeseca, vrlo teških dva mjeseca za moju obitelj i za mene, nije mi ni jednom nazvao.

Razočarao vas je u tom trenutku i sada više nije vaš prijatelj?

- Gledajte, da bi vas netko mogao razočarati, morate se prije s njim oduševiti. Tako da nije me razočarao.

Niste nikada ni bili prijatelji?

- Nismo, mislim što je to sad bitno. Ja sam rođen u Višnjevcu 1962. godine imao nekoliko prijatelja cijeli svoj život, a nekoliko sam stekao u međuvremenu, ali ne bi gospodina Penavu ubrojio u to.

Nije bilo potrebe da mu čestitate na izboru?

- Pa ja mislim da se nitko nije ni iznenadio činjenicom da je gospodin Penava izabran za predsjednika Domovinskog pokreta. To smo znali i vi i ja još u kolovozu. Dakle, stranački vrh je to odradio, čini me se po onoj staroj Staljinovoj kada su izbori dobro pripremljeni ne treba ih i održati. Tako da, čestitam mu ovom prigodom - kazao je Škoro.

Video - Miroslav Škoro o ulasku u klub Hrvatskih suverenista

Komentara 25

Avatar ProfesionalacZG
ProfesionalacZG
19:52 10.10.2021.

Desničari su Škoru iskoristili ko kurton i otresli

BR
Branitelj2020
19:54 10.10.2021.

Škoro je izdao Domovinski pokret . Nitko ga nije prisilo da podnese ostavku na mjestu predsjednika Domovinskog pokreta. Izgleda da je Škori politička borba postala preteška pa je pobjegao sa bojišta.

BR
Brrrrrand...
21:27 10.10.2021.

Što se dešava u Škorinoj glavi, samo on zna... Ili je nečim ucjenjen, ili mu prijete (obitelj je spominjao pri ostavci) ili je jednostavno skrenuo s uma... Normalan nije sigurno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije