Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Škoro o HDZ-u kao o Isusu

Miroslav Škoro pjeva za HDZ
import
07.11.2007.
u 00:02

KARLOVAC – Sjetite se kako su blatili Isusa Krista Spasitelja i sjetite se kako su završili ti koji su sumnjali. Nema sumnje u HDZ jer oni su na pravom putu, oni žele ujediniti Hrvate i dati pravo glasa i onima izvan zemlje zato što su svi oni naša braća i sestre. Izjava Biskupske konferencije samo potvrđuje da sam u pravu.

U HDZ sam ušao po svojoj duši. Imam sve, ne očekujem nikakvu korist, a saborske plaće ću se odreći u korist onih kojima treba, naše djece – kazao je Miroslav Škoro, pjevajući domoljubne pjesme na predizbornom skupu HDZ-a u Karlovcu, gdje se prisutnima obratio i Ivo Sanader.

Uz uobičajene optužbe na račun SDP-a, Sanader je iznio sve uspjehe svoje vlade i niz razloga zbog kojih im treba omogućiti i drugu uzastopnu pobjedu. Obećao je i posebne pogodnosti za umirovljenike.

– Ne samo da smo im vratili dug, za koji je bivša vlada tvrdila da ne postoji, nego smo u gotovo za 95 posto izjednačili mirovine starih i novih umirovljenika, a idemo i dalje. Ponudit ćemo umirovljenicima da i dalje rade i zarade dodatan novac, ako to mogu i žele, uz primanje mirovina – najavio je Sanader. (S. B.)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije