Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagonetni let

Sjevernokorejski vojni zrakoplov u padu srušio zgradu u Kini

Korejski avion
Internet
18.08.2010.
u 20:59

Kineska agencija reagirala je tek kad su internetom počele kružiti fotografije, a vlasti su novinare bez komentara upućivale na vijest Xinhue

Mali zrakoplov s vojnim oznakama Sjeverne Koreje pao je u utorak kasno navečer na seosku zgradu u kineskoj pokrajini Liaoning, otprilike 200 kilometara od svoje baze u Sjevernoj Koreji. Agencija Xinhua šturo izvješćuje da je pilot poginuo te da bi “letjelica mogla biti iz DNR Koreje”.

Kineska državna agencija reagirala je tek kad su internetom počele kružiti fotografije, a na upite novinara kineske su vlasti bez komentara upućivale na vijest Xinhue.

Svjedoci tvrde da je mjesto nesreće okruženo jakim snagama vojske i tajne policije. Drugih pojedinosti zasad nema.

Ključne riječi

Komentara 10

MM
Mladen Miletić
23:03 19.08.2010.

Bolje i pametnije je uviditi realitet i čutiti dok se ne vidi istina... nego kakati lagati muljati obmanjivati i izmišljati fantazirati i špekuliratai i onda to kao vjest i stvarnost svom glupanima servirati !

DU
Deleted user
19:41 20.08.2010.

Po ovoj objavljenoj slici, ako je autenticna, mogao bi to biti jedan MIG-21. Pokusao covjek pobjeci iz raja!

OP
opančar
11:35 19.08.2010.

poginuli u kini, što u rudnicima, što u poplavama, štu u požarima je samo statistika, a ovja je samo jedan broj više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije