Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Daruvar

Sjekirom suprugu udario po glavi i usmrtio je

Policija u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
02.11.2015.
u 06:45

Mirko Mondović (71) sumnjiči se za ubojstvo supruge Smilje (74), a mještani kažu da ju je i prije znao napadati

Smilja Mondović (74) mrtva je nađena u subotu malo poslije 13 sati u dvorištu svoje kuće u Gornjim Sređanima, mjestu blizu Daruvara u kojem živi manje od 300 ljudi. Na njezinu tijelu bili su vidljivi tragovi nasilja pa je policija posumnjala da je riječ o ubojstvu. Zbog sumnje da ju je usmrtio udarcima sjekire u glavu, policija je privela Mirka Mondovića (71), supruga ubijene žene.

U policiji kažu kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, a Mondović je priveden na policiju, nakon čega će biti priveden sucu istrage radi odluke o istražnom zatvoru. Iako je zločin šokirao mještane Gornjih Sređana, većina onih s kojima smo jučer razgovarali i nije bila iznenađena onim što se dogodilo.

Mještani kažu da su supružnici Mondović živjeli u zajedničkom kućanstvu sa sinom i njegovom obitelji, a cijeli su se život bavili poljoprivredom. Prema kazivanju mještana Gornjih Sređana, odnosi u obitelji Mondović bili su daleko od idiličnih.

– Poznato mi je da je Mirko bio sklon piću, a često je u kući znala izbiti svađa. Znam da je nekoliko puta napao svoju suprugu i snahu – rekao je jedan mještanin. Je li alkohol kumovao i ovom zločinu, trebala bi utvrditi istraga. Tijelo mrtve žene nakon očevida prevezeno je na obdukciju radi utvrđivanja točnog vremena i uzroka smrti. Još se ne zna je li Mirko Mondović prijavljivan zbog obiteljskog nasilja, odnosno je li policija zbog toga ikad intervenirala u toj obitelji.     

>> Mrtvu ženu (74) pronašli u dvorištu, policija privela supruga

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije