Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INVENTIVNI LOPOV

Sjekirom razbijao vrata trgovina i kioska, pa krao cigarete i butelje vina

sjekira
Duško Jaramaz/Pixsell
02.12.2021.
u 08:08

Sumnjiči ga se da je  od 19. travnja 2020. do 24. studenog 2021. na području Trešnjevke, u noćnim satima, došao do kioska u Ulici Josipa Hatzea, odnosno do tri trgovine u Ulici Ante Žaje te Ozaljskoj

Pod svaku cijenu doći do cilja. Odnosno plijena. To je vjerojatno bila ideja vodilja 46-godišnjaka kojeg je zagrebačka policija osumnjičila za pet krađa, a "pomoćni" rekvizit u tim krađama bila mu je - sjekira.

Sumnjiči ga se da je od 19. travnja 2020. do 24. studenog 2021. na području Trešnjevke, u noćnim satima, došao do kioska u Ulici Josipa Hatzea, odnosno do tri trgovine u Ulici Ante Žaje te Ozaljskoj.  U jednu od trgovina u Ulici Ante Žaje je dva puta provalio i to tako da je uz pomoć sjekire razbio ulazna vrata. Napravio je otvor kroz koji je potom ušao u prostor.

Uglavnom je otuđivao najčešće cigarete različitih proizvođača, dok je u jednoj provali iz trgovine uz cigarete otuđio i 10 butelja vina te u drugoj trgovini uz cigarete je otuđio i novac. Ukupna šteta je 15.000 kuna. 

VIDEO Izraelski znanstvenici: Cijepljeni s obje doze ili boosterom u zadnjih pola godine zaštićeni su od omikrona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije