Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS

Sisak: Vandali devastirali spomenik hrvatskim braniteljima, najgore do sada

Devastiran spomenik braniteljima
Foto: Nikola Ćutuk/Pixsell
1/11
27.10.2019.
u 12:17

Kako doznajemo, policija traga za počiniteljima, no nejasno je, obzirom se slični incidenti na vječnom plamenu ponavljaju godinama, zbog čega se spomenik ne osigura kamerama.

Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u sisačkom Parku dr. Franje Tuđmana opet je devastiran, ovog puta najgore do sada.

Spomenik, točnije njegov prateći vječni plamen, na meti je vandalima godinama, a ovaj put su nepoznati počinitelji u noći sa subote na nedjelju na njega naslagali nekoliko komunalnih koševa za smeće koje su donijeli iz obližnjeg parka i zapalili ih. Koševi su izgorjeli, a plamen se ugasio.

Kako doznajemo, policija traga za počiniteljima, no nejasno je, obzirom se slični incidenti na vječnom plamenu ponavljaju godinama, zbog čega se spomenik ne osigura kamerama.

Ključne riječi

Komentara 76

Avatar navijač
navijač
12:30 27.10.2019.

To su oni što "ne mrze".

DO
domxerex
12:52 27.10.2019.

To su pravi antife, oni što u kuloarima među svojima branitelje i sve hrvate nazivaju pogrdnim nazivom jedne kvislinške formacije (ne smijem to naesti jer će me odmah zabraniti). Oni su uvjereni i da se mi međusobno tako nazivamo ii ne vide da je to uvreda. Takvima je demokracija samo floskula i dobrodošao privjesak. Što je najgore gomila njih i njihove rodbine radi po medijima i truje medijski prostor svojom mržnjom i netrpeljivošću.

MO
moškov
12:50 27.10.2019.

molim.vas nemojte vrieđati izumrli narod Vandale..to su ucinili teroristi koji zive u hrvatskoj ..to je teroristicki cin. .neka se oglase ovlasteni za nacionalnu sigurnost.. .. ovo je ugroza nacionalne sigurnosti...ovako je bilo i 91.g

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije