Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJ TUĐMAN

Siniša Košutić dobio prvo dijete, a Ankica Tuđman šesti put prabaka

siniša košutić
Arhiva VL-a
12.08.2010.
u 23:23

Siniša i Iva, kći prvakinje splitskog Hrvatskog narodnog kazališta Zoje Odak, ove su se godine i vjenčali, a dijete je došlo kao kruna njihove dugogodišnje veze.

Obitelj Tuđman postala je bogatija za još jednog člana. Djevojčicu je u četvrtak nešto prije podneva u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela Iva Odak, supruga Siniše Košutića, unuka prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana.

Presretna obitelj Tuđman
Kako doznajemo u obitelji Tuđman, koja nam je i potvrdila ovu sretnu vijest, svi su presretni zbog prinove. Mlađem sinu Nevenke Tuđman to je prvo dijete, a baki Ankici čak šesto praunuče.

Drugi sin Nevenke Tuđman, Sinišin brat Dejan Košutić, ima pak dva sina s arhitekticom Anom Martinom Bakić, kćeri kipara Vojina Bakića.

Siniša i Iva, kći prvakinje splitskog Hrvatskog narodnog kazališta Zoje Odak, ove su se godine i vjenčali, a dijete je došlo kao kruna njihove dugogodišnje veze.

Siniša, koji je 1990-ih godina bio eksponiran zbog ekstravagantnog načina života i uspješnog bavljenja automobilizmom, a krasio je i liste najpoželjnijih hrvatskih neženja, nakon smrti djeda Franje povukao se iz javnog života i zaposlio u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Sektoru za međunarodne odnose.

Par rijetko u javnosti
Danas živi poprilično povučenim životom. Njegovoj supruzi, 30-godišnjoj Splićanki Ivi, sociologinji zaposlenoj u Institutu za društvena istraživanja u Zagrebu, takav život, kažu upućeniji, savršeno odgovara jer nije sklona medijskoj pozornosti. Zbog toga i nije čudno što se par u javnosti vrlo rijetko pojavljuje.

Komentara 47

EU
eugen
15:46 13.08.2010.

Karrash,lijep ti je nick,hehe!Ovome je tatica Gedza ka i ti.A o tome sta ste vi Gedze,hmmm,to je diskutabilno...turci bar 50 posto,a ima te i romskoga dosta,ocigledno.,Hehehehe!

SA
saniboj
22:17 13.08.2010.

Ankica je jedan zestoki komad budale.

OB
-obrisani-
19:00 13.08.2010.

Čestitke roditeljima. Sretno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije