Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro se osjeća

Sin Zlatko stalno je uz Matešu: Tata je operiran i sad je dobro

mateša
Petar Glebov/PIXSELL
30.09.2012.
u 17:36

U Hrvatskom olimpijskom odboru s nestrpljenjem očekuju pak rezultate opširnih nalaza, no svjesni su činjenice da će se Mateša jako dugo oporavljati. U takvoj situaciji teško je očekivati da će se kandidirati za još jedan mandat.

Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, dobro se osjeća nakon što mu je u Barceloni ugrađeno pet premosnica.  Pored njega je sin Zlatko koji nam je kazao da je točno da je obavljena operacija, ali da ne želi govoriti o pojedinostima. – Tata je dobro i stabilan – kazao je.

Nije potvrdio, ali ni demantirao , da je bila riječ o bilo kakvoj operaciji, a najmanje da su mu ugrađene premosnice. U ovom trenutačno se ne zna kada će se Zlatko Mateša vratiti u Hrvatsku.

– Stanje je pod kontrolom i stabilno. To je najvažnije. Nema nikakvih drugih novosti – bio je kratak Josip Čop, glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora, koji svakodnevno kontaktira sa Matešinim sinom.

U Hrvatskom olimpijskom odboru s nestrpljenjem očekuju pak rezultate opširnih nalaza, no svjesni su činjenice da će se Mateša jako dugo oporavljati. U takvoj situaciji teško je očekivati da će se kandidirati za još jedan mandat.

Izbori su 22. listopada i taj datum se neće mijenjati bez obzira na bolesnog predsjednika. Kandidatura se mora podnijeti do 10. listopada. Za sada u Hrvatski olimpijski odbor nije pristigla niti jedna ponuda. Očigledno se čeka posljednji trenutak. Sigurno je da se nitko iz Hrvatskog olimpijskog odbora, osim eventualno Mateše, neće kandidirati za predsjedničko mjesto. Sada se ponovno aktualizira kandidatura poznatog odvjetnika Marijana Hanžekovića.

>> Zlatku Mateši u bolnici u Barceloni ugrađeno pet premosnica

Do sada je HOO imao tri predsjednika. Prvi je bio Antun Vrdoljak (od 1991. do 2000. godine, drugi Zdravko Hebel (od 2000. do 2002. godine) i sada Zlatko Mateša (od listopada 2002. godine).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije