Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'princ terora'

Sin Osame bin Ladena poziva na napade na Washington, Pariz i London

bin laden
Foto: Youtube Screenshot
17.08.2015.
u 09:22

– To je vaša dužnost – rekao je u poruci Hamza bin Laden

Teroristička organizacija Al-Qa'ida objavila je audioporuku u kojoj sin Osame bin Ladena, Hamza bin Laden prijeti napadima na Washington, Pariz, London i Tel-Aviv, pišu svjetski mediji.

Sin osnivača Al-Qa'ide, kojeg neki mediji nazivaju "princem terora", na napade je pozvao sve članove te terorističke organizacije.

– To je vaša dužnost – rekao je u poruci Hamza bin Laden u kojoj je pozvao džihadiste da se rat protiv Bliskog istoka prebaci na SAD i židovske Amerikance.

Inače, malo se toga zna o Bin Ladenovu sinu, osim da je u 20-im godinama i da upravo njega teroristi vide kao budućeg vođu.

>> Ni nakon godinu dana Amerika nije uspjela uništiti ISIL

Komentara 6

Avatar anekk
anekk
11:41 17.08.2015.

Mene samo zanima da li "novinar" koji je napisao ovaj "članak" zna ikakve detalje o Bin Ladenu i Alqaidu, buduću da su oboje Američke izmišljotine? Večernji list širi strah i teror, po direktivi Zapada i Amerike. Večernji list gubi čitatelje.

Avatar antonija17
antonija17
18:57 17.08.2015.

Ako muslici dirnu zidove, vjerujem da ce ih ovi tad istrijebit.

HO
homofob
12:23 17.08.2015.

Bilo bi posteno da si na ledima i prsima nacrta stilizitanu metu za gadanje ali i natpis da je opasno biti u njegovoj blizini jer se ocekuje skora eksplozija projektila za tretiranje terorizma!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije