Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREGLED TJEDNA

Simonina ispovijest rekord Večernjakove Premium ponude

simona šajn Portal
Boris Ščitar/VLM
30.01.2013.
u 20:05

Donosimo vam pregled najzanimljivih priča i intervjua iz Večernjakove Premium ponude

Potresna ispovijest Simone Šajn u razgovoru s Večernjakovim novinarom Darkom Pavičićem izazvala je iznimnu zainteresiranost čitatelja na našem portalu te rekord Večernjakove Premium ponude sadržaja na Vecernji.hr.

Simona je prvi put otvoreno govorila o svom ekstravagantnom životu i skandalima, o bulimiji, seksu i drogi, ali i o svom preobraćenju na put vjere.

Članak pod naslovom 'Bila sam u paklu kokaina i orgija, a sad svaki dan idem na misu' kupilo je dosad najviše Večernjakovih Premium čitatelja, dvostruko više od bilo koje ranije priče.

Također, članak je bio i iznimno posjećen, otvoren je 220.000 puta. Mnogi su čitatelji dirnuti njenom pričom dali podršku Simonu u svojim vrlo pozitivnim komentarima, te pohvalili njenu hrabrost.

Borba RH i BiH za Halilovićem

Zdravko Mamić nikad nije imao dlake na jeziku, no za 2013. godinu najavio je da će biti umjereniji u javnim nastupima. Je li, zasad, uspio u tome, možete provjeriti u ekskluzivnom razgovoru za Premium čitatelje u kojem je Mamić "bocnuo" Hrvatski nogometni savez zbog neaktivnosti oko dovođenja talentiranog Alena Halilovića pod okrilje hrvatske nogometne reprezentacije: Zdravko Mamić: Bojim se da Hrvatska gubi Halilovića

Inino bogato "dopisništvo" London

Otkrili smo i kako je to Ina godinama funkcionirala kao svojevrsna država u državi – podjednako učestalo karijerno utočište za odabrane partijske moćnike, kao i za najtalentiranije mlade kadrove koji su pristizali, posebno u Ininoj podružnici u Londonu InterIni: Tko su londonski dečki: Ekipa iz InterIne – Jagušt, Štern, Dragičević...

A da svijet neće tako skoro ostati bez nafte i fosilnih goriva te koje nas velike geopolitičke promjene u svijetu zbog američke nafte doznajte u priči Antonija Mandira:

Amerika za sedam godina više neće ovisiti o arapskoj nafti

Večernjakovi kolumnisti Milan Ivkošić i Milan Jajčinović komentirali su aktualne tenzije o suživotu Hrvata i Srba. Jajčinović odgovara na kritike Veljka Džakule u kolumni
Srbi bi u Hrvatskoj mogli postati samo statistička činjenica, a Ivkošić kritizira Milorada Pupovca i njegovu politiku: Krivci su Hrvati - nema žalbe.

Doznajte više o Premium sadržaju Večernjeg lista

Premium usluga Večernjeg lista nadograđuje svakodnevni besplatni sadržaj portala Vecernji.hr i donosi nove i ekskluzivne priče, reportaže, specijale, intervjue. Sva pitanja o Premiumu možete uputiti e-mailom na adresu: premium@vecernji.net.

>>Ne propustite top Premium priče: Titove tajne fotke, afera plakat...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije