Naslovnica Vijesti Svijet

Šetao psa uz rijeku pa naišao na šokantno otkriće

Da sve bude još čudnije, ovaj je pronalazak već 13. slučaj na obali Britanske Kolumbije od 2007. godine.
14. prosinca 2017. u 09:19 2 komentara 5363 prikaza
Muškarac i pas
Foto: Thinkstock/ Ilustracija

Muškarac koji je šetao psa uz rijeku u Britanskoj Kolumbiji naišao je na šokantan prizor – ljudsko stopalo s dijelom noge, a na stopalu su se nalazile čarapa i cipela. 

Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od tih mi vam donosimo u našem pregledu. zabava na internetu Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

Policija je stopalo poslala na analizu i pokrenula istragu. "Naše prve analize pokazuju da je riječ o ljudskom stopalu. Istraga se nastavlja", rekao je Andy Watson, glasnogovornik koronarne službe, piše Metro

Watson je rekao kako je ovo već 13. ljudsko stopalo koje se pojavilo na obali Britanske Kolumbije od 2007. godine. Za osam je utvrđeno da su dijelovi šestero ljudi, a vjeruje se kako nije riječ o posljedicama kaznenih djela.

Policija pokušava otkriti kome pripadaju pronađena stopala povezujući ih sa slučajevima nestalih osoba. Watson je dodao da nije poznat razlog ovog bizarnog pojavljivanja stopala na obali, no tvrdi kako se nije riječ ni o čemu zlokobnom. "Nema razloga vjerovati da su ovi slučajevi ikako povezani", rekao je. 

Pogledajte i galeriju: Na dnu najvećeg jezera u svijetu otkrili tajnu skrivanu 3000 godina

Muškarac i pas
1 / 8
Ostatke tvrđave stare čak 3000 godina pronašli su arheolozi u najvećem turskom jezeru Van koje se nalazi na istoku te države u istoimenoj pokrajini Van.
pas Dovey nestašni šar-pej Pas završio na operaciji pa se i veterinar šokirao onime što je pronašao u želucu Sophie Boyns Nije to očekivala Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči Dvostruki život DVOSTRUKI ŽIVOT Šokirao se nakon što je guglao suprugu: Sve je bila laž!
ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

  • Vito:

    Za njih osam utvrđeno je da su pripadala šestero ljudi ... "Nema razloga vjerovati da su ovi slučajevi ikako povezani", rekao je. :: Stvarno zanimljiva izjava __ Iako su dva stopala povezana s jednom osobom, policija izjavljuje da nisu povezana. ... prikaži još! __ Čak ih niti rijeka u kojoj su pronašli dijelove ne povezuje __ Evo kako se objektivno i razvidno obavještava putem medija da se ne uznemirava stanovništvo

  • Avatar Kupus Dei
    Kupus Dei:

    Možda na naš "brzi" MUP preuzme istragu? 2050-te možemo očekivati podizanje optužnice, 2070-te prvu javnu raspravu, a početak suđenja 2080-te, uz naravno proceduralnu pogrešku zbog koje će vrhovni sud postupak vratiti na početak. Imamo rvacku!