Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOSTRUKI ŽIVOT

Šokirao se nakon što je guglao suprugu: Sve je bila laž!

Dvostruki život
Foto: Policijska postaja Fargo
1/4
08.12.2017.
u 15:14

- Studirala je psihologiju i odgajanje, napravila je diplomski rad na temu serijskih ubojica. Uvijek je čitala knjige o serijskim ubojicama i ubojstvima, otkriva Australac Murray

Slučaj Amerikanke koja je optužena za teško ubojstvo mlade trudne susjede šokirao je javnost u SAD-u i Australiji. 

Brooke Lynn Crews (38) je ovog ljeta osumnjičena za povezanost sa smrću Savanne Greywind (22), čije je tijelo pronađeno u plastičnoj vreći u rijeci u američkoj saveznoj državi Minnesota.

Samo nekoliko dana ranije bila je viđena u stanu Brooke Lynn Crews i njenog partnera Williama Hoehna u mjesto Fargo u Sjevernoj Dakoti. 

Upravo u tom stanu je kasnije Savannina beba i pronađena. Oboje su optuženi za ubojstvo s namjerom, otmicu i laganje policiji. 

Sljedećeg ponedjeljka suđenje im se nastavlja, a očekuje se da će Crews sada ipak priznati krivnju. Prvotno je policiji tvrdila da je Greywind njima svojevoljno predala svoju bebu. 

No, Hoehn je istražiteljima otkrio drugačiju priču - on kaže da je došao u stan i zatekao kupaonicu punu krvi, a da mu je Brooke rekla: "Ovo je naše dijete. Ovo je naša obitelj". 

Cijela priča završila je na naslovnicama u Americi, ali i u Australiji. Naime, Crewsov bivši suprug je Australac Andrew Murray

On, pak, uopće nije slutio s kakvom osobom se bio zbližio 2010. pa na kraju i oženio 2012. godine. Kaže da je njenu pravu narav i dvostruki život otkrio kad je išao guglati njeno ime. Otkrio je da ima djecu i da je bila udana i ranije. 

- Sve je bila laž i sve je bilo utemeljeno na lažima! Nisam znao da je bila udana u Americi, nisam znao ni da ima djecu! Tada se sve počelo raspetljavati, rekao sam joj da želim da ode kući i da bude majka svojoj djeci. 

Otkrio je da je bila fascinirana kriminalom i zločinima. 

- Studirala je psihologiju i odgajanje, napravila je diplomski rad na temu serijskih ubojica. Uvijek je čitala knjige o serijskim ubojicama i ubojstvima. Sve je detalje znala i često je pričala o tome. Rekla mi je da je pobacila 2011. godine i da ne može imati djecu, a s vremenom je postajala sve agresivnija i počela mi prijetiti. Bilo je očito da je vodila dvostruki život. Tražio sam razvod na što nije pristajala, ali na kraju je ispalo da naš brak nije ni valjan. Bila je krivotvorila svoje imigracijske dokumente. Prijatelji mi kažu da sam imao i sreće i da sam se izvukao na vrijeme. Drago mi je da sam vjerovao svojim instinktima - otkrio je Murray australskom portalu News.com.au. 

VIDEO Poznati vidovnjak predviđa: Što nas čeka u 2018.

Komentara 1

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
18:22 08.12.2017.

ak se netko snađe u ovom članku svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije