Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Sestru tukao godinama, jučer joj nakon cipelarenja i prijetio smrću

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.04.2020.
u 09:15

U više navrata učestalo je verbalno napadao svoju sestru pogrdnim riječima te ju fizički napadao, čime je kod nje izazvao osjećaj poniženja, srama i straha za vlastitu sigurnost - istakli su iz DORH-a.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je privedenog državljanina Republike Hrvatske (1989.) zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv osobne slobode prijetnjom i kazneno djelo protiv života i tijela nanošenjem tjelesne ozljede, te kazneno djelo protiv braka, obitelji i djece nasiljem u obitelji.

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 18. i 19. travnja 2020. u Zadru, u stanu u kojem stanuje zajedno s majkom i sestrom, fizički napao svoju sestru i zaprijetio joj da će ju ubiti, te sutradan uz ponovljeno fizičko nasilje ponovio svoje prijetnje, pri čemu je ona tjemenom udarila u ugao zida, te ju je na tlu udarao nogom po njenim nogama, uslijed čega je ona zadobila površinske ozljede glave (lake ozljede). Osnovano se sumnja i da joj je nastavio prijetiti na što je ona pobjegla iz stana pretrpjevši strah za vlastiti život.
Osnovano se sumnja i da je od prosinca 2019. do 19. travnja 2020. u istom stanu u više navrata učestalo verbalno napadao svoju sestru pogrdnim riječima te ju fizički napadao, čime je kod nje izazvao osjećaj poniženja, srama i straha za vlastitu sigurnost - istakli su iz DORH-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije