Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZARADILI KAZNENE PRIJAVE

Prijetnje i strah za život na šibenskom području: Jedan prijetio susjedu, drugi bivšoj curi

Šibenik: Policija zatvorila šetnicu u kanalu sv. Ante zbog mogućnosti okupljanja građana
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
20.04.2020.
u 09:57

Protiv osumnjičenih osoba će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibenik.

Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 59-godišnjaku. 

Osumnjičeni je 18. travnja oko 14 sati u Šibeniku, zbog narušenim međususjedskih odnosa, ozbiljno prijetio oštećenom, što je kod njega izazvalo strah i bojazan za vlastiti život. 

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku. 

U Policijskoj postaji Vodice je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 24-godišnjakinji. 

Osumnjičeni je 16. travnja u 00.13 sati u Vodicama, zbog narušenih međusobnih odnosa, putem SMS poruke ozbiljno prijetio oštećenoj, s kojom je ranije bio u vezi, a što je kod oštećene izazvalo strah i bojazan za vlastiti život.   

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku - istakla je Marica Kosor glasnogovornica PU šibensko kninske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije