Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mora platiti kaznu

Nova bizarnost u Hrvatskoj! Sejo kažnjen jer je glasno puštao glazbu na dječjem rođendanu

glazba
GettyImages
13.03.2019.
u 15:16

Proslava rođendana bila je preklani u kolovozu u okolici Bjelovara, a preglasnu glazbu policiji je prijavio Zlatko koji živi oko kilometar dalje

Sejo (30), nezaposleni otac dvoje male djece koji prima socijalnu pomoć od 1600 kuna mjesečno, kažnjen je jer je preglasno svirao na dječjem rođendanu pod šatorom u dvorištu čovjeka koji ga je angažirao da ih zabavlja, javlja Podravski.hr. Za remećenje javnog reda i mira bio je prijavljen i djetetov otac koji je organizirao proslavu, ali sud ga je oslobodio zaključivši kako nije glasno svirao i pjevao on, već Sejo.

Samouki glazbenik morat će platiti 380 kuna kazne, odnosno 100 njemačkih maraka prema srednjem tečaju HNB-a iz 2001. godine, odlučio je Prekršajni sud u Bjelovaru. Kao olakotne okolnosti uzeti su mu siromaštvo i dvoje malene dječice, ali kaznu svejedno mora platiti.

Proslava rođendana bila je preklani u kolovozu u okolici Bjelovara, a preglasnu glazbu policiji je prijavio Zlatko koji živi oko kilometar dalje.

– Zvao sam iza 23 sata policiju jer je glazba bila nepodnošljiva. Možete misliti kako je bilo glasno kad je dopiralo do nas koji smo gotovo kilometar dalje. Bio je radni dan, ljetna večer, prozori na kući otvoreni, spavati se od buke nije moglo – požalio se Zlatko.

Sejo je rekao kako mu je gazda rekao da ima odobrenje policije da svira te večeri.

– Da mi je netko došao i rekao da smo preglasni, ja bih odmah prestao. Bio sam u šatoru, nisam pojma imao šta se vani događa –branio se Sejo.

Video: Bagerist 'pokupio' šeficu koja je šetala ispred njega

Ključne riječi

Komentara 5

ZV
Zvjerko
17:10 13.03.2019.

Koji to dječji rođendan traje do 23 sata?

UJ
ujo41
16:32 13.03.2019.

neka ide sejo svirat u sarajevo

CR
crvenaHR
16:59 13.03.2019.

Žalac 500 kn, Sejo 380 kn, razlika 500 - 380 = 120kn

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije