Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABINA GLASOVAC:

'Pokretanje istrage pokazuje da nema zaštićenih ličkih medvjeda'

Sabina Glasovac
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/2
17.11.2014.
u 12:51

Ovo što ste vi rekli prvi mi je glas. Žurim na izložbu, rekao nam je dogradonačelnik i predsjednik gradskog HDZ-a Zvonimir Vrančić

Vijest o otvaranju istrage nad zadarskim gradonačelnikom Božidarom Kalmetom brzinom munje proširila se Zadrom.

Jedna od glasnogovornica zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete, Marina Mihovilović Pajkin nije znala za informaciju o pokretanju istrage protiv gradonačelnika, a više nismo dobili ni od predsjednika gradskog HDZ-a.

– Ovo što ste vi rekli prvi mi je glas. Žurim na izložbu – rekao nam je dogradonačelnik i predsjednik gradskog HDZ-a Zvonimir Vrančić, a na upit o njegovu komentaru nakon što smo mu prenijeli informaciju, ponovio je da žuri na izložbu.

Nezavisni vijećnik iz Akcije mladih u Zadarskom gradskom vijeću Marko Pupić Bakrač, koji je u niz navrata prozivao gradonačelnika, komentirao nam je pokretanje istrage riječima:

– Činjenica je da je zbog pljačke u HAC-u dosad uhićeno ili pod istragom desetak što direktora, što državnih tajnika iz HAC-a, ali morao je biti netko na čelu organizacije koja je izvlačila novac. Sada se klupko raspetljava.

Predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac rekla nam je da je informaciju o istrazi protiv Kalmete prvo saznala od Večernjeg lista.

– Pokretanje istrage pokazuje da više nema nedodirljivih i zaštićenih ličkih medvjeda te da su premijer Zoran Milanović i predsjednik Ivo Josipović omogućili funkcioniranje institucija države – izjavila je Glasovac.

Nakon objave o pokretanju istrage protiv zadarskog gradonačelnika, informacija se munjevito prenijela Zadrom, a postoji različiti komentari. Dok neki tvrde kako je to bilo očekivano, drugi pak ističu kako je pokretanje istrage jedno, a dokazivanje drugo. Treći pak tvrde da je riječ o političkom gonjenju. Novinarske ekipe smjestile su se na dvije lokacije i to ispred Kalmetina stana i gradske uprave.

>> Kalmeta o otvaranju istrage: To su sve stare stvari, dokazat ću svoju nevinost

Komentara 59

RU
rudvanvart
13:01 17.11.2014.

Haha... koja glupost, panika je u DORH-u i USKOK-u zbog članaka o Kamenskom pa Bajić, Cvitan, Pavić, Ostojić i Milanović pokušavaju malo s Kalmetom zasjeniti kriminal vezan za Kamensko. To je prava istina!

Avatar aj_ća
aj_ća
13:01 17.11.2014.

Jadno i tuzno! Dok se o aferama o kamenskom, zamup i ostalim suti, provode se politicki procesi protiv vladinih neistomisljenika... Strasn

QQ
qqriqrac
12:57 17.11.2014.

...Pokretanje istrage pokazuje da više nema nedodirljivih i zaštićenih ličkih medvjeda te da su premijer Zoran Milanović i predsjednik Ivo Josipović omogućili funkcioniranje institucija države - rekla je Glasovac... I onda imenuje dvojicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije